Άγγελος Τσιγκρής: «Ο Κωστής Στεφανόπουλος υπήρξε υπόδειγμα πατριώτη και πολιτικού…»

Άγγελος Τσιγκρής: «Ο Κωστής Στεφανόπουλος υπήρξε υπόδειγμα πατριώτη και πολιτικού…»

Με αφορμή την είδηση του θανάτου του Αχαιού πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου, ο Αχαιός δικηγόρος και καθηγητής της Εγκληματολογίας Άγγελος Τσιγκρής έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Αχαιού πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Σταφανόπουλου, που τίμησε την Ελλάδα, την Αχαΐα και την πολιτική. 
 
Υπήρξε σώφρων και ιδιαίτερα αγαπητός πολιτικός, ενώ υπηρέτησε με υποδειγματικό τρόπο το θεσμό της Προεδρίας της Δημοκρατίας. 
 
Κατά τη διάρκεια της θητείας του υποδέχθηκε στην Αθήνα τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπιλ Κλίντον (19 Νοεμβρίου 1999) και στην προσφώνησή του δεν παρέλειψε να υψώσει υπερήφανο πατριωτικό λόγο, κάνοντας τους Έλληνες περίφανους. 
 
Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.».
Ο Άγγελος Τσιγκρής έχει διατελέσει εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη. 

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή