Άγγελος Τσιγκρής: «Το ΤΕΙ Αιγίου αποτελεί τον πνευματικό και οικονομικό πνεύμονα της Αιγιάλειας…»

Με αφορμή τη βούληση του συνόλου της κοινωνίας της Αιγιάλειας για ενίσχυση και επέκταση του ΤΕΙ Αιγίου, ο Αχαιός δικηγόρος και καθηγητής της Εγκληματολγίας Άγγελος Τσιγκρής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Αιγίου, συγκαταλέγεται πλέον στα πρώτα πανελλαδικά, αφού κατατάχτηκε στην πρώτη θέση στη Δυτική Ελλάδα, όσον αφορά το ύψος της βάσης εισαγωγής.

Να σημειωθεί ότι στο σύνολο των ΑΕΙ και των ΤΕΙ της χώρας -με κριτήριο τις βάσεις εισαγωγής των φοιτητών- το ΤΕΙ Φυσικοθεραπείας Αιγίου κατατάχθηκε φέτος στην 96η θέση, επί συνόλου περίπου 270 πανεπιστημίων και ανώτερων τεχνολογικών ιδρυμάτων, αφήνοντας πίσω του δεκάδες πανεπιστημιακές σχολές.

Μέσα σε αυτό το κλίμα επιβράβευσης του Τεχνολογικύ Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της Αιγιάλειας, θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητη η απρόσκοπτη επαναλειτουργία του τμήματος Οπτικής – Οπτομετρίας, αλλά και η ταυτόχρονη επέκτασή του με την εγκατάσταση και νέων τμημάτων.

Το ΤΕΙ Αιγίου αποτελεί τον πνευματικό και οικονομικό πνεύμονα της Αιγιάλειας και η τοπική κοινωνία δεν θα επιτρέψει τη συρρίκνωση και την υποβάθμισή του, αλλά θα αγωνιστεί ενωμένη για την ανάπτυξη και την επέκτασή του με ειδικότητες και γνωστικά αντικείμενα που θα συνδυάζονται με τον αγροτικό χαρακτήρα της περιοχής…».

unnamed-1

Ο Άγγελος Τσιγκρής έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή