Άμεση εκταμίευση κονδυλίων για έργα αθλητικών υποδομών στο Νομό Αχαϊας

Με απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού προχωρά άμεσα η εκταμίευση σημαντικών πόρων του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων  για την ανακαίνιση κρίσιμων αθλητικών υποδομών στην Αχαΐα .

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην σχετική απόφαση (ΑΔΑ : 7I234653O7-99N), εκταμιεύονται προς το Δήμο Δυτικής Αχαϊας  30.000€ για το Έργο “ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΙΦΟΡΑΙΪΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ”, συνολικού προϋπολογισμού 245. 139 €.

Επιπρόσθετα, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, προχωρά στην υλοποίηση δύο ακόμη έργων, τα οποία ανήκουν στη δική της αρμοδιότητα και εγκαταστάσεις.

Εκταμιεύονται άμεσα 50.000€ για το έργο “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ-ΠΕΑΚ ΠΑΤΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ”, συνολικού προϋπολογισμού 240.000€ και 100.000€ για την “ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΏΝ ΠΑΤΡΑΣ”, συνολικού προϋπολογισμού 400.000€.

Οι εν λόγω χρηματοδοτήσεις, αφορούν τις πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων για το 4ο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Για τα εγκεκριμένα έργα αξίζει να σημειωθεί πως ο μόνος Δήμος που κατέθεσε προτάσεις και ολοκληρωμένες μελέτες  από την περιοχή μας ήταν ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας – δύο (2) τον αριθμό, για τον οποίο εγκρίθηκε το πιο ουσιαστικό, ώριμο και μεγαλύτερου προϋπολογισμού έργο.

Το Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Sending

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

©2015 Kalavrytapress       Όροι χρήσης | Προσωπικά Δεδομένα | Σχετικά με το kalavrytapress.gr

Μέλος του Ομίλου  των εταιριών ΑΧΑΪΚΑ ΜΜΕ ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ FM 94STEREO AE

Designed by: Christos Caberos

Τοπικά Νέα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Log in with your credentials

Forgot your details?