Αθανάσιος Νταβλούρος: Ο ανασχηματισμός δεν αίρει το δραματικό αδιέξοδο της χώρας

Ο ανασχηματισμός δεν αίρει

το δραματικό αδιέξοδο της χώρας

 Του Θανάση Νταβλούρου

  Ο πολυδιαφημιζόμενος και πολυαναμενόμενος ανασχηματισμός του κυβερνητικού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ουδέν προσφέρει στον τόπο, δοθέντος ότι με την καταστροφική πολιτική του συνεχίζει να οδηγεί τη χώρα στο γκρεμό.

Το δραματικό αδιέξοδο μπροστά στο οποίο βρίσκεται η χώρα δεν αίρεται από κανέναν ανασχηματισμό, από καμία αλλαγή υπουργών και υφυπουργών.

Οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες που είχε ποτέ η Ελλάδα στη διακυβέρνηση της δεν αλλάζουν, όποια κι αν είναι η σύνθεση του ετερόκλητου κυβερνητικού μορφώματος τους.

Κι αυτό το έχουν συνειδητοποιήσει πλέον οι πολίτες που θεωρούν δικαίως εαυτούς εξαπατημένους και συνωστίζονται στις ουρές για μια ρύθμιση στη ΔΕΗ, βγαίνουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για το πετσόκομμα των συντάξεων τους, ξεσηκώνονται για να αποτρέψουν τους πλειστηριασμούς των σπιτιών τους απ’ αυτούς που φώναζαν «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

Ο θυμόσοφος λαός μας λέει ότι «άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς» κι αυτό ισχύει και για τον πρώτο (και τελευταίο) ανασχηματισμό των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Η μεγαλύτερη υπηρεσία που θα μπορούσαν να προφέρουν στη χώρα, έστω και αυτήν την υστάτη στιγμή, θα ήταν να φύγουν.

Κι επειδή δεν θέλουν να φύγουν, παραμένοντας όσο μπορούν και όπως μπορούν γαντζωμένοι στην εξουσία, ο κυρίαρχος λαός θα τους εξαναγκάσει σ’ αυτήν, δια της ψήφου του στις εκλογές στις οποίες θα υποχρεωθούν, αργά ή γρήγορα, να καταφύγουν για να σώσουν το τομάρι τους.

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή