ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: Μιλά για εμπρησμό

Ευχαριστήρια ανακοίνωση – με βαθύ περιεχόμενο – για την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας εξέδωσε το ΔΣ του Απόλλωνα Πάτρας, έπειτα από το συμβάν της περασμένης Δευτέρας, οπότε εκδηλώθηκε φωτικά στη σκεπή του Αθλητικού Κέντρου της Περιβόλας. Εμμέσως πλην σαφώς το ΔΣ υιοθετεί την εκδοχή του εμπρησμού, καθώς «καταδικάζει απερίφραστα την εμπρηστική πρόθεση αγνώστων δραστών» . Παράλληλα, πίσω από το έργο των εμπρηστών δεν αποκλείει να κρύβονται ηθικοί αυτουργοί.

Η ανακοίνωση του ΔΣ του Απόλλωνα Πάτρας έχει ως εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλωνα αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και να συγχαρεί και δημόσια τους επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, καθώς και τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την άμεση επέμβασή τους, τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο περιστατικό της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην κεραία κινητής τηλεφωνίας, στη σκεπή του κλειστού γηπέδου της Περιβόλας.

Η έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων απέτρεψε τον κίνδυνο επέκτασης της πυρκαγιάς, η οποία λόγω και των εύφλεκτων υλικών απείλησε το σύνολο των γηπεδικών εγκαταστάσεων (κυρίους και βοηθητικούς).

Την ίδια ώρα, καταδικάζει απερίφραστα την εμπρηστική πρόθεση αγνώστων δραστών, ελπίζοντας πως μετά και την ολοκλήρωση του προανακριτικού έργου που έχει αναλάβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, θα εντοπιστούν και θα παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη.

Άλλωστε, σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις υψηλόβαθμων στελεχών της Πυροσβεστικής, η φωτιά ήταν έργο εμπρηστών πίσω από τους οποίους δεν αποκλείεται να κρύβονται και ηθικοί αυτουργοί»

phgh dete.gr

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή