Αυτή είναι η πατρινή που τα έψαλε «άγρια» στον Τσίπρα

H ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΤΣΕΠΕΛΙΚΑ

Πόλεμος με βουλευτές και από την περιοχή  που κρατάνε όλα τα λεφτά για πάρτι τους

 Μια γυναίκα η οποία αποτελεί ένα από τα  σύμβολα της αντίσταση στη διάρκεια της Χούντας, ήταν αυτή η οποία στρίμωξε άγρια τον Αλέξη Τσίπρα στη διάρκεια του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα.

Πρωταγωνίστρια του θεσμού επεισοδίου, το οποίο σημειώθηκε λίγο μετά τη λήξη των διαδικασιών για την εκλογή των μελών της Κεντρικής Επιτροπής – προκλήθηκε ανάταση για την ποσόστωση γυναικών, στελεχών και βουλευτών – ήταν η γεωπόνος  Πόπη Τσεπελίκα από την Πάτρα, η οποία επί χούντας συνελήφθη και βασανίστηκε ενώ υπέστη ακόμα και σεξουαλική κακοποίηση.

Η γνωστή αγωνίστρια μη αντέχοντας τις μεθοδεύσεις που έγιναν, και οι οποίες ολοκληρώθηκαν σε προχωρημένη ώρα από την παρέμβαση του ίδιου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ζήτησε σε θέματα που αφορούσαν την ποσόστωση εκ νέου ψηφοφορία, του τα έψαλε άγρια λίγη ώρα αργότερα όταν βρέθηκε μπροστά της έξω από την αίθουσα του συνεδρίου, την ώρα που αποχωρούσε.

Έκπληκτοι παρευρισκόμενοι τόσο από την Αχαΐα, όσο και από άλλες περιοχές είδαν την γνωστή γεωπόνο να του τα λέει σε άγριο ύφος.

Σε έντονοι ύφος το μέλος  του ΣΥΡΙΖΑ από την Πάτρα ακούστηκε να λέει στον κ. Τσίπρα « Αυτό που έκανες σήμερα για να περάσει τις ποσοστώσεις που ήθελες στη σύνθεση της Κ.Ε. είναι απαράδεκτο. Εδω σήμερα δεν ήσουν ω ς πρωθυπουργός, αλλά ως ένας από εμάς και δεν επιτρέπεται ».

Αρχικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να ξεπεράσει την επίθεση δηλώνοντας της «εγώ είμαι για τα δύσκολα» αλλά η πατρινή μέλος του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε , λέγοντάς του « Μη μου τα λες εμένα αυτά, τίναξες το συνέδριο στον αέρα…»!

 Το χρώμα του χρήματος

Η στάση μερίδας των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και από τη Δυτική Ελλάδα, ως προς την τήρηση των οικονομικών τους υποχρεώσεων απέναντι στις κομματικές οργανώσεις ήταν ένα από τα αγκάθια του συνεδρίου, καθώς όπως αποκαλύφθηκε ορισμένοι από αυτούς δεν έχουν δώσει ούτε μισό ευρώ από το μισθό τους . κανονικά όφειλαν να δίνουν έως και το 20 με 30% της μισθοδοσίας του.

Ακόμα ποιο ρόκ είναι τα πράγματα με πρόσωπα τα οποία κατέχουν θέσεις γενικών γραμματέων, καθώς δεν έχουν καταβάλει ούτε μισό ευρώ.

Το περίεργο στην ιστορία είναι, πως ενώ από το προεδρείο του συνεδρίου, δόθηκε η δυνατότητα στους συντονιστές των νομαρχιακών επιτροπών να  πάρουν τους καταλόγους με τους βουλευτές ανά περιφέρεια, που δεν καταβάλουν τα χρήματα που έχουν δεσμευθεί, κανένας από την περιοχή δεν έδειξε ενδιαφέρον για να πάρει στα χέρια του τα στοιχεία.

ΠΗΓΗ dete.gr

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή