Για πρώτη φορά στην Πάτρα το 5ο Σεμινάριο Διδακτικής της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας

Για πρώτη φορά στην Πάτρα το 5ο Σεμινάριο

Διδακτικής της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου διοργανώνεται για 1η φορά στην Πάτρα το 5ο Σεμινάριο Διδακτικής της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας (Ο.Ε.Φ.Ε., www.oefe.gr) στο Porto Rio.

Τα Σεμινάρια Διδακτικής απευθύνονται κάθε χρόνο σε πάνω από 1000 καθηγητές-φροντιστές από όλη την Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα προσελκύουν και το ενδιαφέρον φοιτητών. Στόχος των Σεμιναρίων αυτών είναι η επιμόρφωση του εκπαιδευτικού προσωπικού των Φροντιστηρίων και η διάχυση των πληροφοριών σχετικά με τις ειδικές απαιτήσεις της διδασκαλίας που προτάσσουν οι νέες εκπαιδευτικές ανάγκες.

Τα Σεμινάρια Διδακτικής πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών. Με τις εισηγήσεις τους θα μας τιμήσουν οι ακόλουθοι Πανεπιστημιακοί: στον τομέα των Φιλολογικών Μαθημάτων ο κ. Πόρποδας Κωνσταντίνος, στον Τομέα των Φυσικών Επιστημών οι κύριοι Κλούρας Νικόλαος και Κολιόπουλος Δημήτριος και στον Τομέα των Μαθηματικών οι κύριοι Παπασταυρίδης Σταύρος, Αρβανιτογιώργος Ανδρέας και Τζερμιάς Παύλος.

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το 35ο Συνέδριο της Ο.Ε.Φ.Ε., στο Porto Rio και αυτό για 1η φορά στην Πάτρα.

  •   Η πρώτη ενότητα του Συνεδρίου θα αφορά το «Φροντιστήριο στην κοινωνία του σήμερα». Η Ο.Ε.Φ.Ε. σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, θα υπογράψει Σύμφωνο Συνεργασίας, με το οποίο τα Φροντιστήρια όλης της Ελλάδας δεσμεύονται ότι θα γίνουν βήμα ενημέρωσης για την σημασία του να γίνει κάποιος εθελοντής δότης του μυελού των οστών και των συμπαγών οργάνων.
  •   Η δεύτερη ενότητα του Συνεδρίου θα αφορά «το Φροντιστήριο στην εκπαίδευση του Αύριο». Ειδικότερα, θα υπάρξουν ομιλίες από εκπροσώπους της Μαθηματικής Εταιρείας, της Εταιρείας Φυσικών, Χημικών και Φιλολόγων και τέλος, προτάσεις από τους εκπροσώπους της Ο.Ε.Φ.Ε.

Ενσωματωμένη εικόνα 1

 

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή