Γιώργος Βαθιώτης: «Οι επιτυχίες σας μας κάνουν υπερήφανους»

Ο δημιουργός και συντονιστής των Κοινωνικών Φροντιστηρίων στο Περιστέρι καθηγητής Γιώργος Βαθιώτης, μετά τα αποτελέσματα, σε ερώτησή μας για τις φετινές επιτυχίες στις Πανελλήνιες εξετάσεις μας είπε:
«Σήμερα καθηγητές και μαθητές της Γ Λυκείου βρεθήκαμε και πάλι στα θρανία ανά τμήμα μετά τις Πανελλήνιες για να τους ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία. Κάθε τάξη γεμάτη συγκίνηση και απόλυτη επιτυχία. Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές των Κοινωνικών Φροντιστηρίων στο Περιστέρι, που για μια ακόμη χρονιά μας έκαναν υπερήφανους για τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Τα χαμόγελα επιτυχίας από όλους τους μαθητές μας που πέρασαν στην σχολή της αρεσκείας τους, είναι η δύναμη των Κοινωνικών Φροντιστηρίων της πόλης μας. Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους συναδέλφους καθηγητές, που όλη την χρονιά με βροχή, κρύο, χιόνι και καύσωνα ήταν παρόντες, για να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις γνώσεις τους, για μία παιδεία δικαίωμα όλων σε αυτήν την τεράστια κοινωνική δομή. Ας αναλογισθούμε ακόμα και σήμερα, 13 Ιουλίου, ότι υπάρχουν συνάδελφοι καθηγητές που με τον καύσωνα έρχονται να διδάξουν και να προετοιμάσουν στα καλοκαιρινά τμήματα μαθητές που θα διαγωνισθούν στις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2018. Τα λόγια είναι περιττά, οι πράξεις τους όμως τεράστιες.
Αυτό το έργο, που είναι η μόνη κοινωνική δομή πραγματικού εθελοντισμού με 5.000 σπουδαστές, και ήδη από τώρα έχουν σχεδόν καλυφθεί οι θέσεις των νέων τμημάτων που θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβρη, έπειτα και τις φετινές επιτυχίες μας θέλει βοήθειες από παντού. Δυστυχώς, ακόμα στην Ελλάδα για μερικούς η αλληλεγγύη είναι μία λέξη στο χαρτί.»
Ολοκληρώνοντας ο Γιώργος Βαθιώτης μας είπε:
«Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους καθηγητές για τον αλτρουισμό και το πάθος τους για ίσες ευκαιρίες στην μόρφωση, μπράβο σε όλα τα παιδιά μας για τις φετινές επιτυχίες τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις πού άγγιξαν το τέλειο υπερβαίνοντας πολλές φορές τους εαυτούς τους.»

 

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή