Γρ. Αλεξόπουλος: Η Διεύθυνση Μεταφορών εκσυγχρονίζεται, εποικοδομητική η συνεργασία με τις Σχολές Οδηγών

Στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού της Διεύθυνσης Μεταφορών Π.Ε. Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την έκδοση Διπλωμάτων Οδήγησης και με την αγαστή συνεργασία με τους ιδιοκτήτες σχολών οδηγών, ξεκινά η λειτουργία ενός σύγχρονου προγράμματος. Στόχος είναι η μείωση του χρόνου εξετάσεων των υποψηφίων οδηγών, παράλληλα με την εύρυθμη λειτουργία των σχολών, στο πλαίσιο της διαφάνειας.

Μετά από γόνιμο διάλογο με τις σχολές Οδηγών, τέθηκαν συγκεκριμένες παράμετροι που θα πρέπει να ενταχθούν στο πρόγραμμα, για την καλύτερη λειτουργία του, όπως για παράδειγμα, τον χρόνο του προγράμματος, τις θέσεις εξετάσεων ανά περιοχή, ένα μείζον πρόβλημα για την κυκλοφοριακή συμφόρηση της Πάτρας κ.α.

«Σε συνεννόηση με τις υπηρεσίες μας, ετοιμάζουμε το πρόγραμμα ώστε να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις και τις ανάγκες που προκύπτουν. Αυτό που θέλουμε και σε συνεργασία με τις σχολές θα επιτύχουμε, είναι να μειωθεί η γραφειοκρατία και η ταλαιπωρία των εξεταζόμενων και κυρίως να έχουμε ένα αδιάβλητο σύστημα που να λειτουργεί στην υπηρεσία του πολίτη. Ετοιμάζουμε το πρόγραμμα και το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει την πλήρη λειτουργιά του» υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Να υπενθυμίσουμε, παράλληλα, πως έχει ήδη ξεκινήσει και λειτουργεί από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σύστημα SMS για την άμεση ενημέρωση των πολιτών για την παραλαβή του διπλώματος οδήγησης, προσπερνώντας τις όποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες και καθυστερήσεις.

unnamed-8 unnamed-10 unnamed-11

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Sending

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

©2015 Kalavrytapress       Όροι χρήσης | Προσωπικά Δεδομένα | Σχετικά με το kalavrytapress.gr

Μέλος του Ομίλου  των εταιριών ΑΧΑΪΚΑ ΜΜΕ ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ FM 94STEREO AE

Designed by: Christos Caberos

Τοπικά Νέα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Log in with your credentials

Forgot your details?