Δέκα σημαντικά έργα παραδίδονται μέσα στο 2017 στην Αχαΐα – Όλα όσα υλοποιούνται και οι προϋπολογισμοί τους

Δέκα σημαντικά έργα παραδίδονται μέσα στο 2017 στην Αχαΐα – Όλα όσα υλοποιούνται και οι προϋπολογισμοί τους

Περισσότερα από 100 έργα με συνολικό προϋπολογισμό πάνω από 245 εκατ. ευρώ υλοποιούνται ή χρηματοδοτούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014 – 2020», του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (ΕΠΠΕΡΑΑ), του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων της Περιφέρειας.

Τα σημαντικότερα έργα που θα συμβάλλουν στην οικονομική ανάταση και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας και θα παραδοθούν μέσα στο 2017, είναι δέκα, όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας κατά τη διάρκεια της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας, στην οποία παρουσιάστηκαν όλα όσα εκτελούνται στην Αχαΐα, από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π.

Πρόκειται για:

  1. «Αναβάθμιση Κεντρικού Κτιρίου Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» και προμήθεια – εγκατάσταση ιατρικού, ξενοδοχειακού και  λοιπού  εξοπλισμού», προϋπολογισμού 14.943.811,64 ευρώ. Είναι ένα υπερσύγχρονο κτίριο, πλήρως εξοπλισμένο και λειτουργικό που θα καλύψει τις μεγάλες ανάγκες που έχει η περιοχή μας.
  2. «Κατασκευή Μικρής Περιμετρικής Πατρών», ύψους 33.897.549,74 ευρώ, χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2007-2013 και όταν ολοκληρωθεί θα δοθεί μια οδική αρτηρία μήκους 3,2 χιλιομέτρων με σύγχρονες προδιαγραφές. Ξεπεράσαμε τα μεγάλα και τα δύσκολα προβλήματα και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.
  3. «Κατασκευή Οδού Κανακάρη (Διάνοιξη)», συνολικού προϋπολογισμού 12.300.838,99 ευρώ, χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας 2007-2013 και φορέας υλοποίησης είναι ο Δήμος Πατρέων.

Η συνολική παράδοση και των δύο έργων θα γίνει συνδυαστικά μαζί και με τον κόμβους που θα δημιουργηθούν στην Αγ. Σοφίας και Κουρτέση, όπου και συναντώνται οι βασικές οδικές αρτηρίες, καθώς το ένα έργο συμπαρασύρει και το άλλο.

  1. «Αποχέτευση και ΕΕΛ Καλαβρύτων», προϋπολογισμού 12.538.677,88 ευρώ. Το Εσωτερικό Δίκτυο Αποχέτευσης Λυμάτων Καλαβρύτων , έχει ήδη ολοκληρωθεί και έχει γίνει και η προσωρινή παραλαβή του έργου, ενώ η ΕΕΛ (μεταφορά, επεξεργασία και διάθεση λυμάτων) εκτελείται εντός χρονοδιαγράμματος και θα περαιωθεί στα τέλη Μαρτίου 2017.
  2. «Κατασκευή κεντρικών αποχετευτικών αγωγών παραλιακών οικισμών από Δήμο Ερινεού έως Δήμο Αιγείρας», προϋπολογισμού 36.900.000 ευρώ. Το έργο υλοποιείται εντός χρονοδιαγράμματος με μια παράταση που έχει δοθεί έως 31 Μαρτίου 2017. Έχουμε καθυστερήσεις από το έργο της Αρχαιολογίας (Π.Ε.Ο. στο ύψος του Πλατάνου – Ποροβίτσα  και παραλία Ακράτας), από τα ΕΡΓΑ ΟΣΕ στην Ροδιά, ενώ υπάρχει και εμπλοκή με τους κατοίκους στο Λαμπίρι.
  3. «Παράκαμψη Χαλανδρίτσας», προϋπολογισμού 3.329.516,37 ευρώ. Το έργο που περιλαμβάνει νέα χάραξη οδού μήκους 3,4 χλμ., κατασκευή τριών κόμβων, τεχνικά έργα, σήμανση, διαγράμμιση και ηλεκτροφωτισμό, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και αναμένεται να παραδοθεί στο τέλος Ιανουαρίου 2017.
  4. «Αναβάθμισης της σιδηροδρομικής γραμμής και των τεχνικών στη μετρική γραμμή Προαστιακού Σιδηροδρόμου Πατρών στο τμήμα από Άγιο Ανδρέα μέχρι Κάτω Αχαΐα». Το έργο (υποέργα 1 και 2) συνολικού κόστους 5.360.402,58 ευρώ έχει ενταχθεί για χρηματοδότηση στο νέο ΕΣΠΑ 2014-2020 μέσα από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) Δυτικής Ελλάδας και Φορέας υλοποίησής του είναι ο ΟΣΕ Α.Ε.

Πρόκειται για ένα όραμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και τα αιτήματα της κοινωνίας, έργο το οποίο προχωρά με γρήγορους ρυθμούς.

  1. Συντήρηση της «111» («Συντήρηση- βελτίωση- αποκατάσταση και άρση της επικινδυνότητας της ΕΟ «Πάτρα – Τριπόταμα – Διασταύρωση με ΕΟ 74′ στα τμήματα αρμοδιότητας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας»), συνολικού προϋπολογισμού 4,5 εκατ. ευρώ, με πηγή χρηματοδότησης το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων .

Ολοκληρώθηκε κυρίως το ορεινό τμήμα και προχωρούν τα υπόλοιπα τμήματα.

  1. «Κατασκευή Νέας Μονάδας Σπαστικών Παίδων – Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Πατρών», προϋπολογισμού 1.792.365 ευρώ. Έχει ολοκληρωθεί το 90% του φυσικού αντικειμένου και αναμένεται να παραδοθεί τέλος του τρέχοντος έτους. Αναμένεται η έγκριση των τευχών δημοπράτησης για την προμήθεια του εξοπλισμού της Μονάδας.

«Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΗΦ) «ΑΜΕΑ Μαχητές»» προϋπολογισμού 374.400 ευρώ έχει ενταχθεί από την ΕΥΔΕΠ το 26/9/2016. Περιλαμβάνει παροχή υπηρεσιών Ημερήσιας Φροντίδας και παραμονής σε άτομα με νοητική υστέρηση. Το αντικείμενο της Πράξης είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ΑμεΑ που χρήζουν υποστηρικτικών υπηρεσιών για να ενισχύεται η κοινωνική συνοχή της Περιφέρειας. Ορίζοντας υλοποίησης της Πράξης έχει οριστεί έως το Σεπτέμβριο 2019.

  1. Συντηρήσεις σε ολόκληρο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο ύψους πάνω από πέντε εκατομμύρια ευρώ, οι περισσότερες από τις οποίες έχουν ολοκληρωθεί, ενώ συνεχίζονται σε αρκετά σημεία.

Ενημέρωση και σε Ηλεία – Αιτωλοακαρνανία

Αντίστοιχη συνεδρίαση με τα έργα της Π.Ε. Ηλείας είχε πραγματοποιηθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή στον Πύργο στις 8 Σεπτεμβρίου 2016, ενώ τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας για τα έργα που υλοποιούνται εκεί.

Στενή παρακολούθηση στα έργα

Ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας ζήτησε από όλους Αντιπεριφερειάρχες, Τεχνικές Υπηρεσίες και ΕΥΔ/ΕΠ, να υπάρχει ποιότητα στα έργα, όχι υπερβάσεις από τον προϋπολογισμό και στενή παρακολούθηση.

«Τα έργα να είναι ολοκληρωμένα και λειτουργικά όταν παραδίδονται στους πολίτες, τα χρήματα να πιάνουν τόπο. Δουλεύουμε με συνέπεια και διαφάνεια, αποτελεσματικότητα και χρησιμότητα. Η Περιφέρεια εφαρμόζει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα που απαντά στις αναπτυξιακές και κοινωνικές ανάγκες των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας» συμπλήρωσε ο κ. Κατσιφάρας και κατέληξε: «Μέσα σε αυτό το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, προσπαθούμε να ανταποκριθούμε και είναι σημαντικό για εμάς και τους πολίτες μας να επικεντρωθούμε και για την επόμενη προγραμματική περίοδο στην υλοποίηση αυτού του βασικού στόχου, δηλαδή στην αναπτυξιακή προοπτική».

Έργα και προϋπολογισμοί

Τα έργα που υλοποιούνται στην Αχαΐα είναι έργα δομών, περιβαλλοντικά, βελτίωσης απασχολησιμότητας, πρόσβασης σε κοινωνικές υπηρεσίες κ.λπ.

Υλοποιούνται από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτική Ελλάδα και το ΕΠΠΕΡΑΑ, συνολικά 54 έργα ύψους 145.727.795,80 ευρώ, ενώ από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας υλοποιούνται 48 έργα ύψους 102.271.643,58 ευρώ.

«Μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες προσπαθούμε να κάνουμε διαρκώς έργα υποδομών, περιβάλλοντος, συντηρήσεις. Δε σταματάμε να διεκδικούμε παράλληλα περισσότερους πόρους» υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ενώ από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Λύτρας σημείωσε ότι «η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εκτελεί πέρα από όλα τα άλλα έργα και πολλά για την ασφάλεια των πολιτών, όπως αντιπλημμυρικά, αποκαταστάσεις οδών, τοποθέτηση στηθαίων, διαγραμμίσεις. Πάντοτε σε συνεργασία με τους φορείς και προς όφελος των συμπολιτών μας».

Τα έργα που υλοποιούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα παρουσιάστηκαν από την Διευθύντρια της ΕΔΥ/ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» Άλκηστις Σταθοπούλου.

Να σημειωθεί πως το σύνολο των έργων παρουσιάστηκαν στην Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ώστε να υπάρχει μία ολοκληρωμένη εικόνα και πληροφόρηση.

Ποιοι συμμετείχαν

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν εκτός του Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα, ως μέλη:

Η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Παναγιώτης Μπράμος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Λύτρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρης Δριβίλας, καθώς και η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Διονυσία Μαράτου.

Στη συνεδρίαση προσκλήθηκαν και παρέστησαν:

Η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Π.Δ.Ε. Αναστασία Τογιοπούλου, ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής της Π.Δ.Ε. Τρύφωνας Φωτόπουλος, η Προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. της Π.Δ.Ε. Άλκηστις Σταθοπούλου, η Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας της Π.Δ.Ε. Γεωργία Πλώτα, ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών Δημήτρης Καραβίδας, ο Γενικός Διευθυντής Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Σταύρος Βέρρας, ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Νίκος Τσολοδήμος, οι Προϊστάμενοι των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας Βασίλης Μιχαλόπουλος, Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αχαΐας Αριστοτέλης Κορκός, Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος Π.Ε. Αχαΐας της Π.Ε. Αχαΐας Παναγιώτης Γουναρόπουλος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Π.Ε. Αχαΐας Σάκης Μαυρόγιαννης, Χρήστος Μπούνιας και Κώστας Πετρόπουλος.

*Ακολουθούν αναλυτικοί πίνακες με τα έργα που υλοποιούνται στην Π.Ε. Αχαΐας. Υπάρχουν έργα που εμφανίζονται σε δύο πίνακες αφού χρηματοδοτούνται και υλοποιούνται από διαφορετικό φορέα.

unnamed-2unnamed-3 unnamed-4 unnamed-5unnamed-6

ΕΡΓΑ ΔΟΜΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ

Α/Α ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΔ ΕΡΓΟΥ
1 Ανέγερση Νέου Συγκροτήματος – Δημοτικό Σχολείο Λάππα ΕΠ ΔΕΠΙΝ

2007-2013

1.494.985,46
2 Κατασκευή Νέας Μονάδας Σπαστικών Παίδων – Κέντρο ημερήσιας Φροντίδας Πατρών ΕΣΠΑ 1.507.365,00
3 Αποκατάσταση Κτιρίου Γυμνασίου Λάππα & Προσθήκη W.C. ΠΔΕ 232.211,00
4 Εργασίες συντήρησης αποκατάστασης υφιστάμενων αντιπλημμυρικών  έργων ποταμού Πείρου Π.Ε. Αχαΐας ετών 2015-2016 ΠΔΕ 259.967,07
5 Εργασίες συντήρησης αποκατάστασης υφιστάμενων αντιπλημμυρικών  έργων ποταμού Παραπείρου Π.Ε. Αχαΐας ετών 2015-2016 ΠΔΕ 114.926,83
6 Εργασίες συντήρησης αποκατάστασης υφιστάμενων αντιπλημμυρικών  έργων ποταμού Σελινούντα Π.Ε. Αχαΐας ετών 2015-2016 ΠΔΕ 218.764,23
ΣΥΝΟΛΟ 3.828.219,59
ΕΡΓΑ ΔΟΜΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Ν.ΑΧΑΪΑΣ (Έδρας)
 
α/α ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΔ ΕΡΓΟΥ
1 Κατασκευή κεντρικών αποχετευτικών αγωγών παραλιακών οικισμών από Δήμο Ερινεού έως Δήμο Αιγείρας 36.900.000,00
ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΕΛ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 12.538.677,88
2 Εσωτερικό Δίκτυο Αποχέτευσης Λυμάτων Καλαβρύτων 6.482.100,00
3 ΕΕΛ Καλαβρύτων (μεταφορά, επεξεργασία και διάθεση λυμάτων) 5.166.000,00
ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 25.611.896,40
4 Κατασκευή εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης παραλιακών οικισμών Αιγιάλειας. 24.575.400,00
5 Υποέργο Αρχαιολογίας 950.000,00
6 Υποέργο Ηλεκτροδότησης Α/Σ 105.000,00
7 Κατασκευή χώρου υγειονομικής ταφής απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) Δυτικής Αιγιάλειας στη θέση Παπανικολού του Δήμου Συμπολιτείας Ν. Αχαΐας 5.287.227,19
Σύνολο 80.337.801,47

 

 

ΕΡΓΟ ΥΠΟΕΡΓΑ Χρηματοδότηση ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ/ΥΠΟΕΡΓΟΥ
ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Π.Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ (ΤΜΗΜΑ ΠΑΤΡΑ-ΑΙΓΙΟ) Εργασίες Συντήρησης στην ΠΕΟ Πατρών -Κορίνθου (ΤΜΗΜΑ ΠΑΤΡΑ-ΑΙΓΙΟ) 2,495,063.88 €
ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Π.Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ (ΤΜΗΜΑ ΑΙΓΙΟ-ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ) Εργασίες Συντήρησης στην ΠΕΟ Πατρών -Κορίνθου (ΤΜΗΜΑ ΑΙΓΙΟ-ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ) 1,781,045.00 €
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ -ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ Ε.Ο. ΜΕ ΑΡΙΘ. 33 «ΠΑΤΡΑ – ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ -ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ με Ε.Ο. 74», ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Π.Δ.Ε.
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ -ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ Ν.Ε.Ο. «ΠΑΤΡΑ – ΠΥΡΓΟΣ» ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ο. ΜΕ ΑΡΙΘ 9 «ΠΥΡΓΟΣ -ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ», ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Π.Δ.Ε. 1,819,939.70 €
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Η/Φ ΤΟΥ ΕΟ∆ ΠΕ ΑΧΑΙΑΣ 76,000.00 €
Μελέτη Αποκατάστασης Κατολίσθησεων στην Ε.Ο. με αρ. 33 «ΠΑΤΡΑ – ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ -ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ με Ε.Ο. 74», στα τμήματα αρμοδιότητας Π.Δ.Ε.
Kατασκευή κόμβου Καλλιθέας ΝΈΟ -ΕΟ 33(111) Μελέτη 12,368.22 €
Κατασκευή Κόμβου
ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗΣ ΜΕ ΚΟΜΒΟ Κ3 ΣΥΧΑΙΝΩΝ ΕΥΡΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΠΑΤΡΩΝ ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗΣ ΜΕ ΚΟΜΒΟ Κ3 ΣΥΧΑΙΝΩΝ ΕΥΡΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΠΑΤΡΩΝ 810,497.84 €
ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΟΔΟΣ ΑΠΟ Ε.Ο. 111 (ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΑΜΠΡΑΙΚΑ) ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΠΑΤΡΩΝ (ΚΟΜΒΟΣ Κ7) ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑΣ ΟΔΟΥ ΑΠΟ Ε.Ο. 111 (ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΑΜΠΡΑΙΚΑ) ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΠΑΤΡΩΝ (ΚΟΜΒΟΣ Κ7) 290,134.00 €
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Π.Δ.Ε. ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ -ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΠΔΕ ΕΤΟΥΣ 2013 (Μεταφερόμενο έργο από τον κωδικό : 2013ΕΠ00100000 Συντήρηση Εθνικού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Αχαΐας 2013 (σε συνέχεια του π.κ. : 2013ΕΠ00100000) 379,823.11 €
Συντήρηση -βελτίωση Εθνικού Οδικού Δικτύου αρμοδιότητας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, περιόδου 2014-2016 Εργασίες συντήρησης σήμανσης και ασφάλισης Εθνικού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Αχαίας, περιόδου 2014-2016 500,000.00 €
Συντήρηση Εθνικού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Αχαίας, περιόδου 2014-2016 723,983.74 €
Συντήρηση Δικτύου Ηλεκτροφωτισμού και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων Σηράγγων, του Εθνικού Οδικού Δικτύου αρμοδιότητας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, περιόδου 2014-2016 Συντήρηση δικτύου ηλεκτροφωτισμού Π.Δ.Ε. (αντικατάσταση καλωδίων, ιστών, φωτιστικών σωμάτων κ.λ.π ) για τη περίοδο 2014-2015 145,305.90 €
Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού Περιφερειακής ενότητας Αχαίας Π.Δ.Ε. για τη περίοδο 2014-2015 51,811.79 €
Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού Περιφερειακής ενότητας Ηλείας Π.Δ.Ε. για τη περίοδο 2014-2015 124,709.10 €
Συντήρηση δικτύου ηλεκτροφωτισμού Π.Δ.Ε. (αντικατάσταση καλωδίων, ιστών, φωτιστικών σωμάτων κ.λ.π ) για τη περίοδο 2015-2016 85,605.78 €
Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού Περιφερειακής ενότητας Αχαίας Π.Δ.Ε. για τη περίοδο 2015-2016
Συντήρηση Φωτεινής Σηματοδότησης αρμοδιότητας Π.Δ.Ε., περιόδου 2015-2016 Εργασίες αποκατάστασης βλαβών φωτεινής σηματοδότησης αρμοδιότητας Π.Δ.Ε. περιόδου 2015-2016 344,000.00 €
Εργασίες εγκατάστασης φωτεινής σηματοδότησης κόμβων εντός Περιφερειακής Ενότητας Αχαϊας, περιόδου 2014-2016
Συντήρηση Φωτεινής Σηματοδότησης αρμοδιότητας

 

ΠΡΟΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2014-2020 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΧΑΙΑΣ
ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΕΡΓΑ – PHASING    
ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΔ ΕΡΓΟΥ
Αναβάθμιση  Κεντρικού  Κτιρίου  Γενικού  Νοσοκομείου  Πατρών  «Ο Άγιος Ανδρέας»  και προμήθεια – εγκατάσταση ιατρικού, ξενοδοχειακού  και  λοιπού  εξοπλισμού (Α’ Φάση ΕΤΠΑ 2007-2013 11.381.897,69
Αναβάθμιση  Κεντρικού  Κτιρίου  Γενικού  Νοσοκομείου  Πατρών  «Ο Άγιος Ανδρέας»  και προμήθεια – εγκατάσταση ιατρικού, ξενοδοχειακού  και  λοιπού  εξοπλισμού ΕΤΠΑ 2014-2020 3.561.913,95
ΣΥΝΟΛΟ   14.943.811,64
ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΕΡΓΑ – ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΑ  
ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΔ ΕΡΓΟΥ
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ ΕΡΥΜΑΝΘΕΙΑΣ ΕΤΠΑ 3.973.765,74
Κατασκευή 16ου Ολοήμερου Δημοτικού σχολείου Πατρών ΕΤΠΑ 3.086.557,74
α) κέντρο ημερησίας φροντίδας και β) ένα οικοτροφείο – Σ.Υ.Δ. εννέα ατόμων και ένα διαμέρισμα – Σ.Υ.Δ. τεσσάρων ατόμων, για άτομα με νοητική υστέρηση ΕΤΠΑ 2.679.027,44
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΠΠΑ ΕΤΠΑ 1.494.985,46
Ειδικό Δημοτικό Σχολείο στο Φάσμα του Αυτισμού στην Πάτρα – οικοδομικές εργασίες & Η/Μ εγκαταστάσεις ΕΤΠΑ 2.619.900,00
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΤΡΑΣ – ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΕΤΠΑ 4.864.533,19
Κατασκευή Νέας μονάδας Σπαστικών Παίδων – Κέντρο ημερήσιας Φροντίδας Πατρών ΕΤΠΑ 1.792.365,00
Ολοκληρωμένη Παρέμβαση Αστικής Ανάπτυξης Αιγίου Δήμου Αιγιάλειας ΕΤΠΑ 2.940.832,19
Ανάπλαση Ιστορικού και Εμπορικού Κέντρου Κάτω Αχαΐας – Τμήμα 1 ΕΤΠΑ 1.663.208,18
ΣΥΝΟΛΟ  9 ΕΡΓΑ   15.467.180,80

ΝΕΑ ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ/ΠΡΟΣ ΕΝΤΑΞΗ   ΕΡΓΑ – ΕΤΠΑ  
ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΙ  
ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΔ ΕΡΓΟΥ
Αναβάθμιση υφιστάμενων γραμμών προαστιακού σιδηρόδρομου Πάτρας ΕΤΠΑ 6.593.295,17
ΕΥΦΥΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ    
ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΔ ΕΡΓΟΥ
Προμήθεια Φωτεινών Σηματοδοτών, υλικών Κατακόρυφης και Οριζόντιας Σήμανσης που απαιτούνται για την αντιδρόμηση των Οδών Κορίνθου, Κανακάρη-Ναυαρίνου, Εγκατάσταση και Λειτουργία ΕΤΠΑ 1.408.800,00
Εκσυγχρονισμός Συστήματος Φωτεινής Σηματοδότησης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ΕΤΠΑ 1.815.000,00
ΣΥΝΟΛΟ 2 ΕΡΓΑ   3.223.800,00
ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ  
ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΔ ΕΡΓΟΥ
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΙΜΕΝΑ ΠΑΤΡΩΝ ΕΤΠΑ 3.680.298,42
ΥΔΡΕΥΣΕΙΣ  
ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΔ ΕΡΓΟΥ
Διαχείριση Πιέσεων – Διαρροών – Τηλεδιοίκηση Α και Γ τομέων ΕΤΠΑ 2.230.000,00
«Προμήθεια, Εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος παρακολούθησης-τηλεελέγχου-τηλεχειρισμού και ανίχνευσης διαρροών του υπάρχοντος εξωτερικού και εσωτερικού δικτύου υδροδότησης της ΔΕΥΑ Αιγίου» ΕΤΠΑ 1.599.175,92
ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ ΕΤΠΑ 1.562.292,00
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΧΑΪΚΑΛΙΟΥ ΕΤΠΑ 725.203,25
ΣΥΝΟΛΟ  4   ΕΡΓΑ   6.116.671,17
ΥΔΑΤΑ  
ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΔ ΕΡΓΟΥ
ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ 2006/7/ΕΚ ΓΙΑ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2016-2022 ΕΤΠΑ 289.274,13
ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ  
ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΔ ΕΡΓΟΥ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΤΠΑ 6.997.000,00
ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  
ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΔ ΕΡΓΟΥ
Κατασκευή 3ου Γυμνασίου Πατρών ΕΤΠΑ 4.971.780,00
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ    
ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΔ ΕΡΓΟΥ
ΝΕΟ ΔΙΩΡΟΦΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΤΠΑ 2.436.075,00
ΝΕΑ ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΕΡΓΑ – ΕΚΤ    
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ  
ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΔ ΕΡΓΟΥ
Δράση 9.i.1.1-a Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής για το σχολικό έτος 2015-2016 ΕΚΤ 6.344.473,00
ΔΡΑΣΗ 9.III.1.1-A ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016 ΕΚΤ 789.022,05
«Εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη για το σχολικό έτος 2016-2017» ΕΚΤ 291.562,50
Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής για το σχολικό έτος 2016-2017 ΕΚΤ 7.525.330,00
Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής για ΑΜΕΑ για το σχολικό έτος 2016-2017 ΕΚΤ 765.350,00
ΣΥΝΟΛΟ  5 ΕΡΓΑ   15.715.737,55
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  
ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΔ ΕΡΓΟΥ
ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ -ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ (ΚΔΗΦ) «Η ΜΕΡΙΜΝΑ» ΕΚΤ 396.000,00
ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΠΗΡΙΑ (ΚΔΗΦ) «ΑΜΕΑ ΜΑΧΗΤΕΣ» ΕΚΤ 374.400,00
Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Πατρέων: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο ΕΚΤ 636.480,00
Λειτουργία Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔ-ΗΦ) ατόμων με αναπηρία από το Σύλλογο ΑμεΑ «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» ΕΚΤ 288.000,00
ΣΥΝΟΛΟ  4 ΕΡΓΑ   1.694.880,00
ΚΑΤΑΠΟΛΕΜHΣΗ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ  
ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΔ ΕΡΓΟΥ
Δράση 9.iii.1.1-b : Εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη για το σχολικό έτος 2015-2016 ΕΚΤ 296.875,00
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ – ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΒΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ (Συμβουλευτικό Κέντρο Πάτρας) ΕΚΤ 288.900,00
Λειτουργία δομών και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας-Λειτουργία ξενώνων φιλοξενίας ΕΚΤ 642.472,92
ΣΥΝΟΛΟ 3 ΕΡΓΑ     1.228.247,92
ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ – ΡΟΜΑ  
ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΔ ΕΡΓΟΥ
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αιγιαλείας ΕΚΤ 220.320,00
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πατρέων ΕΚΤ 488.160,00
ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΡΟΜΑ ΔΗΜΟΥ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ ΕΚΤ 196.560,00
Διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Δυτικής Αχαΐας με Παράρτημα Ρομά ΕΚΤ 357.264,00
ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΕΚΤ 112.320,00
ΔΟΜΕΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΥΠΝΩΤΗΡΙΟ ΕΚΤ 556.920,00
ΔΟΜΗ ΑΣΤΕΓΩΝ  ΑΝΟΙΚΤΟ ΗΜΕΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΕΚΤ 538.200,00
ΣΥΝΟΛΟ 7 ΕΡΓΑ     2.469.744,00
ΝΕΑ ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΕΡΓΑ – ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ    
ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΤΠΑ – ΕΚΤ  
ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΔ ΕΡΓΟΥ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΥΔΕΠ/ΠΔΕ – Α’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΤΠΑ 400.000,00
ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΠ 2014-2020 ΕΤΠΑ 1.000.000,00
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΥΔ 2014-2020 ΕΤΠΑ 700.000,00
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΥΔΕΠ 2014-2020 ΕΤΠΑ 300.000,00
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΔ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ   ΕΤΠΑ 16.150,00
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΔΕΠ ΕΤΠΑ 49.200,00
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΠΠ ΜΕ ΚΟΜΒΟ Κ3 ΣΥΧΑΙΝΩΝ ΕΥΡΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΠΑΤΡΩΝ   ΕΤΠΑ 12.400,00
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΠ 2016-2019 ΕΤΠΑ 161.200,00
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΥΔ ΕΠ Δ.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ  ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ Ε.Π. Δ. Ε. 2007-2013 ΕΤΠΑ 12.400,00
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΚΤ   ΕΚΤ 49.600,00
ΣΥΝΟΛΟ 10 ΕΡΓΑ   2.700.950,00
ΟΧΕ / ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ  
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ Π/Υ
ΟΧΕ ΕΤΠΑ 49.800.000,00
ΕΚΤ 1.400.000,00
ΣΥΝΟΛΟ   51.200.000,00
ΒΑΑ ΕΤΠΑ 58.500.000,00
ΕΚΤ 1.400.000,00
ΣΥΝΟΛΟ   59.900.000,00

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή