ΔΗΜΤΟ Ν.Δ Αιγιαλείας: Αντίθετη στη συνένωση του Νοσοκομείου Αιγίου με του Ρίου

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας σε συνεργασία με τον Τομέα Υγείας της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Αχαϊας εκφράζει την πλήρη αντίθεσή της στη φημολογούμενη συνένωση του Νοσοκομείου Αιγίου με το Νοσοκομείο του Ρίου.

dhmto_aigialeias

Η αδυναμία της Κυβέρνησης να στηρίξει τις υγειονομικές μονάδες της περιοχής με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, καθώς και με το απαιτούμενο ανθρώπινο δυναμικό, οδηγεί κάποιους σε σκέψεις και απόψεις συνένωσης. Θεωρούν ότι βάζοντας μια πινακίδα σε ένα Νοσοκομείο αυτόματα αυτό θα αναβαθμιστεί και θα ανταπεξέλθει επιτυχώς στην όλο και αυξανόμενη υποχρηματοδότησή του.

Ενδεχόμενη συνένωση των εν λόγω Νοσοκομειακών Ιδρυμάτων θα οδηγήσει σε περαιτέρω υποβάθμιση του Νοσοκομείου Αιγίου, αλλά και σε αξεπέραστα προβλήματα το Νοσοκομείο του Ρίου.

Η Αιγιάλεια απαιτεί και διεκδικεί αναβάθμιση του Νοσοκομείου του Αιγίου, χρηματοδότησή του, κάλυψη των βασικών και αναγκαίων ελλείψεών του.

Οτιδήποτε άλλο είναι πολιτικό τέχνασμα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η Νέα Δημοκρατία θα σταθεί δυναμικά απέναντι, διότι δεν παίζει με το ύψιστο αγαθό του πολίτη, που δεν είναι άλλο από την Υγεία.

phgh radio gamma.gr

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή