Δρόμος Θυσίας Καλαβρύτων 10 χλμ 11 Δεκεμβρίου 2016

1.Ο Δήμος Καλαβρύτων, σε συνεργασία με τη Γραμματεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) και το Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης

Runner Magazine Δρόμος Θυσίας Καλαβρύτων

atlites787878888888888888888-480x270

1.    Ο Δήμος Καλαβρύτων, σε συνεργασία με τη Γραμματεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) και το Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης

Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι

την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016, αγώνα δρόμου απόστασης 10.000 μέτρων με την ονομασία «Δρόμος Θυσίας Καλαβρύτων», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

2.    Ο ανωτέρω αγώνας, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ως ελάχιστο δείγμα τιμής στους εκτελεσθέντες από τα Ναζιστικά στρατεύματα κατοχής στις 13 Δεκεμβρίου του 1943.

3.    Η Τεχνική υποστήριξη του αγώνα έχει ανατεθεί στη Γραμματεία του ΑΣΑΕΔ.

4.    Βραβεύσεις: Θα απονεμηθούν έπαθλα στους έξι πρώτους άνδρες και στις έξι πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Επίσης σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής με θέμα το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων.

5.    Βεβαίωση Ικανότητας: Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι έχουν κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Η διοργάνωση δεν θα ζητήσει πιστοποιητικά καλής υγείας των συμμετεχόντων, αλλά θεώρει βέβαιο ότι όλοι οι συμμετέχοντες έχουν υποβληθεί σε πρόσφατο ιατρικό έλεγχο της υγείας τους με ιδία ευθύνη τους και έχουν κριθεί κατάλληλοι για να συμμετάσχουν σε αγώνα δρόμου 10.000 μέτρων. Κατά την παραλαβή του αριθμού της συμμετοχής τους, θα ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να υπογράψουν τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση.

6.    Δηλώσεις Συμμετοχής: Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την μέχρι την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 18.00 το απόγευμα στο παρακάτω link:

https://docs.google.com/forms/d/1olwBIyGztK2LZy7NG5ZPGMXWdGDC1Yo8Rh3ZudkG6Zo/viewform?edit_requested=true

7.    Η διοργάνωση δύναται να χρησιμοποιήσει τηλεοπτικό και φωτογραφικό υλικό του αγώνα, καθώς και των βραβεύσεων.

8.    Στον αγώνα θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με μέριμνα των διοργανωτών.

Μεγάλη συμμετοχή, παρατηρείται μέχρι σήμερα, στις δηλώσεις που υποβάλλουν οι δρομείς για να συμμετάσχουν στον Αγώνα Δρόμου Θυσίας «Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος», που διοργανώνει, την Κυριακή 11 Δεκέμβρη 2016 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων, ο Δήμος Καλαβρύτων και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μέσω του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ), ως ελάχιστο δείγμα τιμής στους εκτελεσθέντες, από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής Καλαβρυτινούς κατά την 13η Δεκεμβρίου 1943.

Η εκκίνηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 πλησίον του  Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος στα Καλάβρυτα σε διαδρομή, 5 χλμ μετ’ επιστροφής επί της επαρχιακής οδού Καλαβρύτων – Διακοπτού, συνολικής αποστάσεως 10 χλμ.

Σταθμός υδροληψίας θα υπάρχει στο 5ο χλμ της διαδρομής (σημείο αναστροφής). Στον τερματισμό θα διανεμηθούν νερά και μπανάνες.

Για την άρτια και απρόσκοπτη διεξαγωγή του υπόψη αγώνα και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων δρομέων, τα BIB Numbers θα δοθούν την ημέρα του αγώνα από τη Γραμματεία που θα λειτουργεί στο χώρο του Μουσείου Ολοκαυτώματος από τις 09:00 και μέχρι μισή ώρα πριν την εκκίνηση.

Επίσης δυνατότητα παραλαβής των BIB Numbers θα υπάρχει στο Τουριστικό περίπτερο που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου από την ώρα 18:00-20:00.

Όσοι δρομείς, φθάσουν στα Καλάβρυτα με λεωφορεία, θα σταθμεύσουν, στο χώρο ακριβώς κάτω από το Σιδηροδρομικό Σταθμό και σύμφωνα με τις υποδείξεις της Τροχαίας.

Μετά το πέρας του αγώνα θα απονεμηθούν έπαθλα στους  έξι (6) πρώτους νικητές και νικήτριες του αγώνα στις κατηγορίες των ανδρών και των γυναικών αντίστοιχα και σε όλους τους δρομείς που τερματίσουν τον αγώνα αναμνηστικά μετάλλια.

Στον παρακάτω χάρτη περιγράφεται η διαδρομή του αγώνα, καθώς και η υψομετρική ανάλυσή του.


Link του χάρτη:

https://drive.google.com/open?id=1cfZ2YmFqvU8fUIaqVTLp7DcSAgk&usp=sharing

Λεπτομέρειες

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή