Εκατοντάδες εκπαιδευτικοί,φροντιστές, φοιτητές στον 5ο σεμινάριο της ΟΕΦΕ στην Πάτρα

Με εντυπωσιακή συμμετοχή εκπαιδευτικών και φροντιστών από ολόκληρη την χώρα, αλλά και φοιτητών του πανεπιστημίου Πατρών , πραγματοποιείται σήμερα στην Πάτρα το 5ο σεμινάριο διδακτικής που οργανώνεται από την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας (ΟΕΦΕ), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μ.Ε.και Α.Ε. Ν.Δ. Ελλάδας.

unnamed-4 unnamed-2 unnamed-5
Εκατοντάδες εκπαιδευτικοί και φοιτητές κατέκλισαν την αίθουσα του ξενοδοχείου «Πόρτο Ρίο» , όπου διοργανώνεται το σεμινάριο. Στην εναρκτήρια εκδήλωση μίλησαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιάννης Βαφειαδάκης , ο Πρόεδρος του Συλλόγου της Ν. Δ. Ελλάδας Κοσμάς Φάκος, αλλά και ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Μπάμπης Νικολάου, που σημείωσαν την αξία των σεμιναρίων για την συνεχή παροχή γνώσης στους φροντιστές , αλλά και όσους δραστηριοποιούνται στον χώρο της εκπαίδευσης, καθώς είναι πιστοποιημένα και αξιολογούνται.

Παράλληλα κατά  τη διάρκεια  της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους ο Γιώργος Δάσιος , ομότιμος καθηγητής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και ο παλαίμαχος φροντιστής Γιώργος Δεληγιώργης.

Τις τιμητικές πλακέτες παρέδωσαν αντίστοιχα ο Πρόεδρος της ΟΕΦΕ Γιάννης Βαφειαδάκης και ο ΓΓ της ΟΕΦΕ Γιάννης Γερογιαννάκης.

unnamed-8 unnamed-7 unnamed-6

unnamed-2 unnamed-4

Τα Σεμινάρια Διδακτικής απευθύνονται κάθε χρόνο σε πάνω από 600 καθηγητές-φροντιστές από όλη την Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα προσελκύουν και το ενδιαφέρον φοιτητών.

Η επιμόρφωση θα γίνει και από Καθηγητές Πανεπιστημίου: στον τομέα των Φιλολογικών Μαθημάτων ο κ. Πόρποδας Κωνσταντίνος, η κ. Ράλλη Αγγελική και ο κ. Παπαζαχαρίου Δημήτριος, στον Τομέα των Φυσικών Επιστημών οι κύριοι Αλαχιώτης Σταμάτης, Κλούρας Νικόλαος και Κολιόπουλος Δημήτριος και στον Τομέα των Μαθηματικών οι κύριοι Παπασταυρίδης Σταύρος, Αρβανιτογεώργος Ανδρέας και Τζερμιάς Παύλος. Επίσης, θα υπάρχουν εισηγήσεις από Σχολικούς Συμβούλους, αλλά και από Φροντιστές, με σημαντική προσφορά ο καθένας τους, στον τομέα του.

 

Το 35ο συνέδριο της ΟΕΦΕ  

Εξάλλου αύριο στις 10 το πρωϊ θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο της Ομοσπονδίας με σημαντικούς ομιλητές.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Ενσωματωμένη εικόνα 1

 

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή