(ΣΕΠΟΚΕ),Συμμετείχε ενεργά -ως Σύλλογος- στην επιτυχημένη Αιμοδοσία

Ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ),  Αθλητικό Σωματείο με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα, για άλλη μια  φορά απέδειξε στην πράξη τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες του: Συμμετείχε ενεργά -ως Σύλλογος- στην επιτυχημένη Αιμοδοσία που πραγματοποίησε 25 Οκτωβρίου 2016 στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων, η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας και η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών “Παναγιά η Βοήθεια”.

Η Αιμοδοσία, είναι πράξη ζωής και αγάπης. Αξίζει να είμαστε όλοι περήφανοι, όταν βοηθάμε συνανθρώπους μας με τέτοιες πράξεις γεμάτες ανιδιοτέλεια και προσφορά. Ο ΣΕΠΟΚΕ θα συνεχίσει να  συνδράμει -κοινωνικά και πολιτιστικά- τον Μαρτυρικό αυτό τόπο και ευχαριστεί θερμά όσες και όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο, στο να γίνει το όραμα της ‘Καλαβρυτινής Τράπεζας Αίματος’ πραγματικότητα.

unnamed-12 unnamed-13

        

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή