Ενημέρωση για τη λειτουργία Ομάδας Νέων από το Κέντρο Πρόληψης, Καλλιπολις

ενημερώνουμε ότι στο Κέντρο Πρόληψης, Καλλίπολις, ξεκινά δράση-ομάδα για νέους ηλικίας 18-25 ετών «Create Yourself, Create Yourframe».

Στην ομάδα μπορούν να συμμετέχουν όσοι νέοι θέλουν να δραστηριοποιηθούν κοινωνικά σε θέματα που τους ενδιαφέρουν, να αλληλεπιδράσουν, με συνομηλίκους τους και να εκφραστούν μέσα από δημιουργικούς τρόπους. Σκοπός της ομάδας είναι η ενίσχυση της προσωπικής ανάπτυξης και ενδυνάμωσης των δεξιοτήτων των νέων.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα-ομάδα με τίτλο «Create Yourself, Create your Frame»  πραγματοποιείται για 2η χρονιά από το Κέντρο Πρόληψης, Καλλιπολις με μεγάλη ανταπόκριση της φοιτητικής κοινότητας. Η συγκεκριμένη δράση έρχεται να καλύψει ανάγκες που εχουν εκφραστεί από τους νέους μέσα από παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής.

Οι συναντήσεις της ομάδας θα γίνονται κάθε Πέμπτη 17:00-19:00 στο νέο χώρο του Κέντρου Πρόληψης (Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών 35, 1ος όροφος), από 10 Νοεμβρίου. Εμψυχωτές της ομάδας θα είναι επιστημονικά στελέχη του Κέντρου Πρόληψης Καλλίπολις με εμπειρία στην εμψυχώση νέων.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης κ.Γεωργοπούλου Γιώτα ή κ. Κουρλέση Ελένη στα τηλ. 2610-226948, 2610 623290 η στο email [email protected].

Επισυνάπτεται σχετική αφίσα την οποία θα μπορούσατε να την προωθήσετε μαζί με τν ενημέρωση σε φίλους και γνωστούς σας!

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ
«Κ α λ λ ί π ο λ ι ς»

Ν. Ε. Ο. Πατρών – Αθηνών 35, Πάτρα

Τηλ/Fax 2610 2269482610 623290

E-mail: [email protected]
Web: www.kpachaia.gr

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή