ΔΑΦΝΗ: Εξαιρετικός παραμένει ο απόηχος της εθελοντικής προσφοράς των Καλαβρυτινών Ιατρών ‘Ο Μελάμπους’

Εξαιρετικός παραμένει ο απόηχος της εθελοντικής προσφοράς των Καλαβρυτινών Ιατρών ‘Ο Μελάμπους’ (με εξαίρετο Πρόεδρό του Γιώργο Ν. Ζωγράφο Διευθυντή Χειρουργικής Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών ‘Γ. Γεννηματά’ και λοιπούς λαμπρούς επιστήμονες), που πραγματοποιήθηκε 14-15 Οκτωβρίου στο Περιφερειακό Ιατρείο της Δάφνης Καλαβρύτων.

Πράγματι, με τη συνδρομή του Νοσοκομείου Καλαβρύτων και του Τοπικού Κοινοτικού Διαμερίσματος, εκατοντάδες (!!!) συμπολίτες μας εξετάστηκαν εντελώς δωρεάν από πολλές ιατρικές Ειδικότητες και τις δύο προαναφερόμενες ημερομηνίες.

Στο Ιατρείο της Δάφνης, δημιουργήθηκε μεγάλη κοσμοσυρροή ατόμων, που οργανωμένα και με σύστημα, εξετάστηκαν από τις υπάρχουσες Ειδικότητες. Όλοι έμειναν πολύ ικανοποιημένοι και κοινή επιθυμία των πολιτών είναι τέτοιες εθελοντικές-ουσιαστικές και τόσο πολύ Ανθρώπινες δράσεις να συνεχιστούν και στο μέλλον.

Από την πλευρά του ‘Μελάμποδα’, υπήρξε η διαβεβαίωση ότι οι δωρεάν εξετάσεις, θα συνεχιστούν (πάντα στο Δήμο Καλαβρύτων) και στο μέλλον.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, που -ειδικά στις ημέρες μας- επέδειξαν στην πράξη τόσο ενδιαφέρον για τον τόπο μας και τους συμπατριώτες μας.

20140916_191754_0

γράφει ο Γιατρός Νίκος Ραζής

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή