ΗΧΗΤΙΚΟ. Παρέμβαση του Κώστα Κακκαβά στο Ράδιο Γάμμα για το άδικο των 6,40 ευρώ για τους Καλαβρυτινούς χρήστες της εθνικής οδού.

Ο Κωνσταντίνος Κακκαβάς μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και αναπληρωτής γραμματέας του ΠΕΑΚ μίλησε πριν λίγο στο ράδιο γάμμα για το άδικο και υπερβολικό τίμημα χρήσης που έχει θέσει η Ολυμπία οδός και επιβαρύνει κυρίως τους Καλαβρυτινούς χρήστες το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 6,40 ευρώ για 24 μόλις χιλιόμετρα.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την λογική της ολυμπίας οδού, στα νέα διόδια του Ελαιώνα ο ταξιδιώτης που εισέρχεται στην Πούντα προς Αίγιο θα πληρώνει 3,20 ευρώ και άλλα τόσα στην επιστροφή , ας ταξιδέψει μόνο μέχρι το Αίγιο

Αυτού του είδους οι παρεμβάσεις είναι το προσδοκώμενο της τοπικής κοινωνίας από νέους της περιοχής μας που ασχολούνται με τα κοινά και καλούνται να εκπροσωπήσουν μια ολόκληρη επαρχία.

Ακούστε στο ηχητικό που ακολουθεί τον συγκροτημένο λόγο και την επιχειρηματολογία του Κωνσταντίνου Κακκαβά επί του θέματος.

Συνημμένο Μέγεθος
KAKKAVAS RADIO GAMMA INTERVIEW.mp313.44 MB 13.44 MB

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή