Ιδιαίτερο το ενδιαφέρον του Δημάρχου Γ. Λαζουρά για την Αθλητική ένωση Καλαβρύτων

Εκπροσωπώντας το Διοικητικό Συμβούλιο ο πρόεδρος Τάκης Βαρβιτσιώτης και ο γενικός γραμματέας Λεωνίδας Βασιλόπουλος συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γεώργιο Λαζουρά για ενημέρωση και συζήτηση θεμάτων σχετικά με την Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων.

Ο Δήμαρχος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενημερώθηκε λεπτομερώς για τις δράσεις της Ομάδας και τον προγραμματισμό για τη επόμενη περίοδο.

Ειδικότερα ενημερώθηκε για την παραμονή της ομάδας ποδοσφαίρου στην Β΄ κατηγορία καθώς και για την λειτουργία των τμημάτων Μπάσκετ, Ακαδημίας ποδοσφαίρου με την συμμετοχή 70 παιδιών ηλικίας 6 – 14 ετών και Ρυθμικής Γυμναστικής με 55 κοριτσάκια 5 – 15 ετών.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου, τόσο για την καλύτερη οργάνωση των τμημάτων που ήδη λειτουργούν όσο και για τη δημιουργία τμημάτων στίβου, βόλεϊ γυναικών και ακαδημίας μπάσκετ και τονίστηκε η καθοριστική συμβολή του Δήμου με την οικονομική στήριξη της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων.

Μετά την ενημέρωση ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην ανάγκη συνέχισης και διεύρυνσης των δράσεων της Α.Ε. Καλαβρύτων και δήλωσε ότι ο Δήμος Καλαβρύτων και προσωπικά ο ίδιος, θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια .

 

 

Για το Δ.Σ. της

Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων

 

Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γενικός Γραμματέας

 

Τάκης Βαρβιτσιώτης                                          Λεωνίδας Βασιλόπουλος

phghb kalavrytanet

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή