Καλάβρυτα: Προσφορά για την τράπεζα αίματος 25-10-2016

ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

aimad

Η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας προχώρησε στην Ίδρυση Τράπεζας Αίματος με σκοπό τη δημιουργία διαρκούς παρακαταθήκης αίματος για την αντιμετώπιση των αναγκών των πασχόντων μελών της, αλλά και όλων των συμπατριωτών μας.

Η Ένωση μας είναι ήδη ενεργή και πιστοποιημένη στο πληροφοριακό σύστημα του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών με αριθμό μητρώου 13271.

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια ανιδιοτελή προσφορά ζωής προς τον συνάνθρωπό μας. Γνωρίζουμε όλοι ότι το αίμα, αυτό το τόσο πολύτιμο αγαθό, δεν παράγεται παρά μόνο χαρίζεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Χρόνο με το χρόνο οι ανάγκες σε αίμα αυξάνονται. Όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη από τη δική μας εθελοντική προσφορά για να μπορέσουν να κερδίσουν τη μάχη για τη ζωή.

Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας να δραστηριοποιηθούν ως εθελοντές αιμοδότες, προσφέροντας το σημαντικότερο δώρο ζωής στην πρώτη Εθελοντική Αιμοδοσία, η οποία για λόγους συμβολικούς θα πραγματοποιηθεί στα Καλάβρυτα την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016 από τις 09:30 έως 13:30 στο τουριστικό περίπτερο που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων.

Σύντομα θα ορισθεί ημερομηνία εθελοντικής αιμοδοσίας και για τους συμπατριώτες και φίλους της Ένωσης, οι οποίοι διαμένουν στην Αθήνα και ευρύτερα στο νομό Αττικής.

Προσκαλούμε όλες και όλους και κυρίως τους νέους να σταθούν αρωγοί στην προσπάθειά μας αυτή.

Η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων (Α.Ε.Κ.) και ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Καλαβρύτων και Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της Ένωσής μας, η οποία με ομόφωνη απόφαση πραγματοποιεί τώρα το σημαντικό αυτό στόχο, που χρόνια επεδίωκε.

Η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την άμεση ανταπόκριση και την συγκινητική ευαισθητοποίησή τους:

  • Την Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων και ιδίως τον Πρόεδρο κ. Τάκη Βαρβιτσιώτη, τον Γ.Γ. κ. Λεωνίδα Βασιλόπουλο καθώς και τα μέλη του Δ.Σ..
  • Τον Σκακιστικό Επιμορφωτικό Σύλλογο Καλαβρύτων & Επαρχίας και ιδίως τον Πρόεδρο Δρ. Νίκο Ραζή και τα μέλη του Δ.Σ..

Ιδιαιτέρως θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας, τους αιμοδότες, που με τη συμμετοχή τους ενισχύουν την προσπάθεια της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας, αλλά κυρίως φροντίζουν για μία από τις βασικότερες ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Ξεχωριστά επίσης επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε το τμήμα αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών « ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ » για τη διάθεση της κινητής μονάδας αιμοληψίας.

Σε μια περίοδο κοινωνικής κρίσης η εθελοντική προσφορά αίματος αποτελεί για όλους έναν από τους πιο σημαντικούς κρίκους κοινωνικού εθελοντισμού.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σωτήριος Ι. Τσενές

 

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Παναγιώτης Κουμάντος

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Sending

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

©2015 Kalavrytapress       Όροι χρήσης | Προσωπικά Δεδομένα | Σχετικά με το kalavrytapress.gr

Μέλος του Ομίλου  των εταιριών ΑΧΑΪΚΑ ΜΜΕ ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ FM 94STEREO AE

Designed by: Christos Caberos

Τοπικά Νέα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Log in with your credentials

Forgot your details?