ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Πρόγραμμα παροχής χρηματικών βοηθημάτων και βραβείων σε 1300 πολύτεκνες μητέρες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πρόγραμμα παροχής χρηματικών βοηθημάτων και βραβείων σε 1300 πολύτεκνες μητέρες

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Να είναι οι πολύτεκνες μητέρες ασφαλισμένες στον Κλάδο Κύριας Ασφάλισης Αγροτών του ΟΓΑ και να έχουν εξοφλήσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης συμμετοχής τους στο Πρόγραμμά της παροχής.

Να έχουν, κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης, τουλάχιστον 4 τέκνα, άγαμα, έμμεσα ασφαλισμένα στον ΟΓΑ, ηλικίας μέχρι 18 ετών ή μέχρι 24 ετών, εφόσον σπουδάζουν στην Ελλάδα σε δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα ή ανίκανα για εργασία σε ποσοστό 67% και άνω, ανεξαρτήτου ηλικίας. Ως ημερομηνία συμπλήρωσης του 18ου ή 24ου έτους ηλικίας, θεωρείται η 31η Δεκεμβρίου του έτους 2016.

Να είναι όλοι οι ανωτέρω κάτοχοι βιβλιαρίων υγείας ΟΓΑ σε ισχύ κατά τον χρόνο υποβολής της αίτησης.

Το Πρόγραμμα παροχής χρηματικών βοηθημάτων και βραβείων σε πολύτεκνες μητέρες, εφαρμόζεται σε όλους τους νομούς της χώρας και για τη συμμετοχή σε αυτό απαιτείται η υποβολή αίτησης στα ΚΕΠ από 01-11-2016 έως και 18-11-2016. Σε κάθε μία από τις 1300 πολύτεκνες μητέρες θα χορηγηθεί χρηματικό βοήθημα ύψους χιλίων (1.000) ευρώ και τιμητικός έπαινος.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΠ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΚΕΠ0500 ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: 2692022666

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Sending

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

©2015 Kalavrytapress       Όροι χρήσης | Προσωπικά Δεδομένα | Σχετικά με το kalavrytapress.gr

Μέλος του Ομίλου  των εταιριών ΑΧΑΪΚΑ ΜΜΕ ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ FM 94STEREO AE

Designed by: Christos Caberos

Τοπικά Νέα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Log in with your credentials

Forgot your details?