ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (26-05-2016)

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα την 26η του μηνός Mαΐου του έτους 2016ημέρα Πέμπτη και ώρα: 17.30, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 1. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου, οικονομικού έτους 2016.
 2. Περί αντικατάστασης μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλαβρύτων «ΔΗΚΕΚ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ» και ορισμού νέων.
 3. Περί λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας και της πιθανής ανεπάρκειας νερού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
 4. Περί παραχώρησης της χρήσης των με αριθμούς κυκλοφορίας ΜΕ 12910 και ΜΕ 12911 πυροσβεστικών οχημάτων του Δήμου Καλαβρύτων, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων, για χρονικό διάστημα μέχρι 30-11-2016, για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών της στα πλαίσια της αντιπυρικής περιόδου. (δασοπυρόσβεση, αντιπυρική προστασία κ.λ.π.)».
 5. Περί μερικής κατακύρωσης του διαγωνισμού για την προμήθεια καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου Καλαβρύτων και των Νομικών του Προσώπων στη Δημοτική Ενότητα Καλαβρύτων, του διαγωνισμού για την προμήθεια λιπαντικών, για όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Καλαβρύτων, στους αναδειχθέντες από τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό προμηθευτές, και περί διεξαγωγής της διαδικασίας διαπραγμάτευσης με προμηθευτές για την προμήθεια καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων για τις Δημοτικές Ενότητες Κλειτορίας, Παΐων και Αροανίας.
 6. Περί λήψης απόφασης, για την ομαλή και αποτελεσματική άρδευση των καλλιεργειών από την υδατοδεξαμενή-λίμνα στη θέση «Θεοτόκος» στο πάνω χωριό του Σκεπαστού {σχετικές οι από 4-4-2016 αιτήσεις πέντε (5) καλλιεργητών του Σκεπαστού, η από 5-4-2016 αίτηση αδελφών Καραμούζη και η υπ’ αριθ. 1/16-1-2015 απόφαση του Συμβουλίου Τ.Κ. Σκεπαστού για ψήφιση Κανονισμού Άρδευσης}.
 7. Περί λήψης απόφασης, περί διοικητικής αποβολής κατά Δημητρίου Σπανόπουλου, για την αυθαίρετη περίφραξη του κοινοτικού-δημοτικού-κοινόχρηστου δρόμου, στον Οικισμό Βάλτος της Τ.Κ. Κλειτορίας. (σχετικές οι υπ’ αριθμό 75/18-3-2016 και 137/22-04-2016 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου).
 8. Περί επιχορήγησης πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Καλαβρύτων.
 9. Περί επιχορήγησης αθλητικών συλλόγων του Δήμου Καλαβρύτων.
 10. Περί καταβολής χρηματικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμο κάτοικο του Δήμου μας.
 11. Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π. του έργου: «Αποπεράτωση Ανάπλασης Ιστορικού Κέντρου Καλαβρύτων» Δ.Ε. Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.
 12. Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π. του έργου: « Επισκευή Πνευματικού Κέντρου Τ.Κ. Λευκασίου» Δ.Ε. Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων.
 13. Περί έγκρισης 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Εσωτερική οδοποιία Δ.Ε. Παΐων» του Δήμου Καλαβρύτων.
 14. Περί συγκρότησης επιτροπής προσωρινή και οριστικής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή υποδομών τοποθέτησης μετρητών Δ.Ε.Η.»
 15. Περί συγκρότησης επιτροπής προσωρινή και οριστικής παραλαβής του έργου: «Ολοκλήρωση ανάπλασης πλατείας Τ.Κ. Πλατανιώτισσας» του Δήμου Καλαβρύτων.
 16. Περί συγκρότησης επιτροπής προσωρινή και οριστικής παραλαβής του έργου: «Ανάπλασης πλατείας Κάτω Λουσών» του Δήμου Καλαβρύτων.
 17. Περί συγκρότησης επιτροπής προσωρινή και οριστικής παραλαβής του έργου: «Εσωτερική οδοποιία Τ.Κ. ΄Ανω Κλειτορίας» του Δήμου Καλαβρύτων.
 18. Περί συγκρότησης επιτροπής προσωρινή και οριστικής παραλαβής του έργου: «Βελτίωση υποδομών ύδρευσης Δ.Ε. Κλειτορίας» του Δήμου Καλαβρύτων.
 19. Περί συγκρότησης επιτροπής προσωρινή και οριστικής παραλαβής του έργου: «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Φιλίων» του Δήμου Καλαβρύτων.
 20. Περί συγκρότησης επιτροπής προσωρινή και οριστικής παραλαβής του έργου: «Επισκευαστικές ανάγκες ΄Εργων οδοποιίας Τ.Κ. Καστριών» του Δήμου Καλαβρύτων.
 21. Περί αιτήματος της εταιρείας WIND για χορήγηση δικαιωμάτων διέλευσης για την εκσκαφή τάφρου, εγκατάσταση φρεατίου και τηλεπικοινωνιακής καμπίνας επί της οδού Αγίου Αλεξίου έμπροσθεν κτιρίου Ο.Τ.Ε. στα Καλάβρυτα.
 22. Περί λήψης απόφασης, επί της αριθ. πρωτ. 2250/28-3-2016 αναφοράς-καταγγελίας των κ.κ. Βασιλείου Παπακανέλλου του Νικολάου και Γεωργίας Παπακανέλλου του Ανδρέα, για κατάληψη δημοτικού δρόμου με σιδηροκατασκευή-κληματαριά από τον κ. Γεώργιο Παπακανέλλο στον οικισμό Πλατανίτσας της Τ.Κ. Αγραμπέλων της Δ.Ε. Αροανίας του Δήμου Καλαβρύτων.
 23. Περί λήψης απόφασης, επί της αριθ. πρωτ. 2789/12-04-2016 καταγγελίας των κ.κ. Γεωργίου Παν. Παπακανέλλου, Αθανασίου Παν. Παπακανέλλου, Κων/νας συζ. Παν. Παπακανέλλου και Χρυσοβαλάντη Αθαν. Παπακανέλλου, κατά Βασιλείου Νικ. Παπακανέλλου, για πέντε (5) φερόμενες παράνομες πράξεις (καταλήψεις δημοτικών-κοινόχρηστων χώρων) στον Οικισμό Πλατανίτσας της Τ.Κ. Αγραμπέλων Δ.Ε. Αροανίας Δήμου Καλαβρύτων.

ipografi proedrou kont

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

 • κ. ΔΗΜΑΡΧΟ, παρακαλούμενο να παραστεί στη συνεδρίαση.
 • κ. κ. Προέδρους και Εκπροσώπους Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Καλαβρύτων, προσκαλούμενους να παραστούν στη συνεδρίαση.
 • Ανωτέρω αιτούντες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :

 1. Παρακαλούνται οι κ.κ Δημοτικοί Σύμβουλοι όπως προσέλθουν στο Δημαρχείο τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, προκειμένου να λάβουν γνώση των σχετικών φακέλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.
 2. Η πρόσκληση αυτή δημοσιεύεται και στην ιστοσελίδα του Δήμου μας: www.kalavrita.gr

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή