ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (05-12-2016)

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα την 5η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2016ημέρα Δευτέρα και ώρα: 14.00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Περί συζήτησης και ψήφισης του Τεχνικού Προγράμματος εκτελεστέων έργων έτους 2017, του Δήμου Καλαβρύτων και του ετήσιου προγράμματος δράσης έτους 2017, του Δήμου Καλαβρύτων.
2. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του δήμου οικον. έτους 2016.
3. Περί αποδοχής και διάθεσης πίστωσης ποσού 45.911,03 € για λειτουργικές δαπάνες σχολείων έτους 2016 (Δ΄ ΚΑΤΑΝΟΜΗ από ΚΑΠ. ΥΠ.ΕΣ. ).
4. Περί έγκρισης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015 που ψήφισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την επωνυμία: «ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ».
5. Περί έγκρισης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015 που ψήφισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την επωνυμία: «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ (Δ.Μ.Κ.Ο.)».
6. Περί επιχορήγησης του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου με την επωνυμία: «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ (Δ.Μ.Κ.Ο.)
7. Περί των εκδηλώσεων μνήμης για τα 73 χρόνια από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα.
8. Περί παραχώρησης της χρήσης (με εκμίσθωση) χώρου, στο Δημοτικό Κατάστημα Κλειτορίας, προς την Εθνική Τράπεζα Ελλάδας για την εγκατάσταση συσκευής αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ).

Την ίδια μέρα και ώρα 15.00 θα γίνει και η Ειδική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:
Περί συζήτησης και ψήφισης του προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2017 και της Στοχοθεσίας του Δήμου για το έτος 2017.

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή