Καλαβρυτινά προϊόντα στο 1ο Μεγάλο Αχαϊκό Φεστιβάλ «Achaia Fest 2017

Στα εγκαίνια της πολυθεματικής έκθεσης,τοπικών προϊόντων,Αχαϊκής γευσιγνωσίας,τουρισμού και πολιτισμού AXAIA FEST,στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας,στην οποία,δίνει,δυναμικό,το παρόν, ο Δήμος Καλαβρύτων,με τις επιχειρήσεις,τους παραγωγούς και τους επαγγελματίες του.

Στη έκθεση παρευρέθησαν :Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς ο Αντιδήμαρχος κ Δημήτριος Χουλιάρας η κ Στέλλα. Πανουτσακοπούλου, ο βοηθός  Δημάρχου κ.Νίκος  Μαγκαφάς, και η σύμβουλος Δημάεχου  κ.Χρύσα Παπαδάτου και ο Διευθυντής  του Χιονοδρομικού κ. Σπυρόπουλος, και η πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου κ Ασημακοπούλου Κατερίνα.

Αχαϊκό Φεστιβάλ Προϊόντων, Επιχειρήσεων, Τουρισμού και Πολιτισμού, «ACHAIA FEST 2017» που διοργανώνουν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με το Επιμελητήριο Αχαΐας και θα πραγματοποιηθεί από Πέμπτη 15 έως την Κυριακή 18 Ιουνίου στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας.
ο Δήμος Καλαβρύτων Δημος Καλαβρυτων συμμετέχει με δικό του περίπτερο, με την παρουσία,των Δημοτικών Επιχειρήσεων του Δήμου μας, καθώς και των παραγωγών και επαγγελματιών, οι οποίοι στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια για να διαφημίσουν και να προωθήσουν την παραγωγή των Καλαβρυτινών προϊόντων.

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή