Καλαβρυτινοί σύλλογοι δίνουν το αίμα τους για όλους !!!

Σύλλογοι που έχουν σκοπό να προσφέρουν πραγματικά στον τόπο και στους συνανθρώπους τους ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πετύχουν ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας ίδρυσε τράπεζα αίματος και »φύτεψε» ένα δέντρο ζωής για όλους μας. Σε αυτή την προσπάθεια, για να μεγαλώσει και να καρποφωρήσει το »δέντρο» δυό άλλοι Καλαβρυτινοί σύλλογοι θα δώσουν το παρόν και θα προσφέρουν το πολύτιμο αγαθό. Το αίμα !! . Οι αθλητές της αθλητικής ένωσης Καλαβρύτων και του ΣΕΠΟΚΕ θα είναι οι πρώτοι που θα συνεισφέρουν  δίνοντας έτσι το σύνθημα για να μαζικοποιηθεί η προσφορά αίματος προς την τράπεζα αίματος της ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας. Πολλά συγχαρητήρια στους προέδρους και στα μέλη των Δ.Σ  των τριών συλλόγων για την πρωτοβουλία τους                                                                                                   

                                                                                                     ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

 

 

 

 

                                                                                                    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

Η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας προχώρησε στην Ίδρυση Τράπεζας Αίματος με σκοπό τη δημιουργία διαρκούς παρακαταθήκης αίματος για την αντιμετώπιση των αναγκών των πασχόντων μελών της, αλλά και όλων των συμπατριωτών μας.

Η Ένωση μας είναι ήδη ενεργή και πιστοποιημένη στο πληροφοριακό σύστημα του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών με αριθμό μητρώου 13271.

Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μια ανιδιοτελή προσφορά ζωής προς τον συνάνθρωπό μας. Γνωρίζουμε όλοι ότι το αίμα, αυτό το τόσο πολύτιμο αγαθό, δεν παράγεται παρά μόνο χαρίζεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Χρόνο με το χρόνο οι ανάγκες σε αίμα αυξάνονται. Όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη από τη δική μας εθελοντική προσφορά για να μπορέσουν να κερδίσουν τη μάχη για τη ζωή.

Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας να δραστηριοποιηθούν ως εθελοντές αιμοδότες, προσφέροντας το σημαντικότερο δώρο ζωής στην πρώτη Εθελοντική Αιμοδοσία, η οποία για λόγους συμβολικούς θα πραγματοποιηθεί στα Καλάβρυτα την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016 από τις 09:30 έως 13:30 στο τουριστικό περίπτερο που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων.

Σύντομα θα ορισθεί ημερομηνία εθελοντικής αιμοδοσίας και για τους συμπατριώτες και φίλους της Ένωσης, οι οποίοι διαμένουν στην Αθήνα και ευρύτερα στο νομό Αττικής.

Προσκαλούμε όλες και όλους και κυρίως τους νέους να σταθούν αρωγοί στην προσπάθειά μας αυτή.

Η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων (Α.Ε.Κ.) και ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Καλαβρύτων και Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της Ένωσής μας, η οποία με ομόφωνη απόφαση πραγματοποιεί τώρα το σημαντικό αυτό στόχο, που χρόνια επεδίωκε.

Η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την άμεση ανταπόκριση και την συγκινητική ευαισθητοποίησή τους:

  • Την Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων και ιδίως τον Πρόεδρο κ. Τάκη Βαρβιτσιώτη, τον Γ.Γ. κ. Λεωνίδα Βασιλόπουλο καθώς και τα μέλη του Δ.Σ..
  • Τον Σκακιστικό Επιμορφωτικό Σύλλογο Καλαβρύτων & Επαρχίας και ιδίως τον Πρόεδρο Δρ. Νίκο Ραζή και τα μέλη του Δ.Σ..

Ιδιαιτέρως θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας, τους αιμοδότες, που με τη συμμετοχή τους ενισχύουν την προσπάθεια της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας, αλλά κυρίως φροντίζουν για μία από τις βασικότερες ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Ξεχωριστά επίσης επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε το τμήμα αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών « ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ » για τη διάθεση της κινητής μονάδας αιμοληψίας.

Σε μια περίοδο κοινωνικής κρίσης η εθελοντική προσφορά αίματος αποτελεί για όλους έναν από τους πιο σημαντικούς κρίκους κοινωνικού εθελοντισμού.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Σωτήριος Ι. Τσενές                         Παναγιώτης Κουμάντος

phgh kalavrytanet

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή