Κλειτορία : Να καθιερωθεί γιορτή γουρνοπούλας

Ένα από τα λίγα τοπικά συμβούλια του Δήμου που τηρούν τις νόμιμες διαδικασίες και συνεδριάζουν κατά τακτά χρονικά διαστήματα είναι αυτό της Κλειτορίας.

Ο πρόεδρος του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας  Κλειτορίας κ. Δημήτρης Μετζέλος

και τα μέλη Παναγιώτης Γιαννούλιας και Δημήτρης Μηλιτσόπουλος  καταβάλουν προσπάθειες να αντιμετωπίζουν θέματα που αφορούν την περιοχή τους και πολλές φορές αναλαμβάνουν το λεγόμενο πολιτικό κόστος. Στο τελευταίο συμβούλιο συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την ύδρευση

(δεξαμενή που είναι μάλλον πολύ σοβαρό ,δίκτυο, βάνες),

αθλητικούς χώρους,

οδοποιία

αλλά και την προσπάθεια για την καθιέρωση γιορτή γουρνοπούλας στην Κλειτορία.

Καλή ιδέα που δικαιούται η Κλειτορία μετά από τόσα χρόνια που κάθε Σεπτέμβρη  γίνεται  στο χωριό,  της …γουρνοπούλας !!!!!!

 

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Sending

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

©2015 Kalavrytapress       Όροι χρήσης | Προσωπικά Δεδομένα | Σχετικά με το kalavrytapress.gr

Μέλος του Ομίλου  των εταιριών ΑΧΑΪΚΑ ΜΜΕ ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ FM 94STEREO AE

Designed by: Christos Caberos

Τοπικά Νέα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Log in with your credentials

Forgot your details?