Κλιμάκιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην περιοχή του Ρίου

Κλιμάκιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με επικεφαλής τον εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο για θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και βοηθό Περιφερειάρχη Αντώνη Χαροκόπο, πραγματοποίησε χθες συνάντηση, μετά από συνεννόηση, με την οργάνωση Praxis, στο ξενοδοχείο Rio Beach Hotel όπου φιλοξενούνται Σύριοι πρόσφυγες.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να υπάρξει καταγραφή της υπάρχουσας κατάστασης και των αναγκών, αφού η Περιφέρεια δεν είχε ενημερωθεί για την φιλοξενία των προσφύγων στην περιοχή, ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η απαραίτητη βοήθεια, στήριξη και συμβουλευτική για την ορθότερη και ασφαλέστερη διαμονή τους.

Το κλιμάκιο αποτελείτο από υπαλλήλους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα: ιατρό της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, κοινωνική λειτουργό της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και ιατρό Αλλεργιολόγο και Υγιεινολόγο (Επόπτη Δημόσιας Υγείας) της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αχαΐας.

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή