ΚΡΙΝΟΦΥΤΑ: Κινδυνεύει με κατάρρευση η γέφυρα στα Κρινόφυτα

Έντονη είναι η ανησυχία και ο προβληματισμός των κατοίκων, και του Προέδρου της Τ.Ε Κρινοφύτων κ. Ανδρέα Δημόπουλου, για την γέφυρα που εξυπηρετούνται από τον επαρχιακό δρόμο Κρινόφυτα – Κλειτορία.

Οι κάτοικοι της περιοχής που διέρχονται σε καθημερινή βάση από την συγκεκριμένη γέφυρα που ενώνει τα χωριά Κρινόφυτα – Κλειτορία, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου προς κάθε αρμόδιο ώστε να επιληφθούν του θέματος άμεσα φοβούμενοι πλέον για την στατικότητα αυτής. Από τον  επικίνδυνο χείμαρο όπου έχει μπαζώσει τη γέφυρα με φερτά  αδρανή υλικά από τα έντονα καιρικά φαινόμενα σοβαρός κίνδυνος υπάρχει και για της αγροικίες και τα ποιμνιοστάσια που υπάρχουν γύρωθεν του χείμαρρου ποταμού

Μάλιστα τονίζουν την ανάγκη άμεσων ενεργειών και εργασιών αποκατάστασης του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί πριν αλλάξουν οι καιρικές συνθήκες καθότι βρισκόμαστε στην αρχή του χειμώνα.

Για το λόγο αυτό ο κ. Δημόπουλος έχει αποστείλει σχετικό έγγραφο προς τους αρμοδίους με το οποίο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχει ανατεθεί το απαιτούμενο έργο σε εργολάβο ο οποίος έχει ήδη επισκευθεί το σημείο και εντός των ημερών θα ενεργήσει για την αποκατάσταση της κοίτης.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ

Ανησυχίες κατοίκων για την κατάσταση της γέφυρας:

Επιστολή του Προέδρου κ. Ανδρέα Δημόπουλου.

 

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή