Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερπινής για το 2017

Κυκλοφόρησε και διανέμεται το ημερολόγιο του Πολιτιστικού Συλλόγου των Απανταχού Κερπινιωτών και φίλων Κερπινής “Ο Άγιος Γεώργιος” για το νέο έτος 2017.

Η έκδοση του ημερολογίου στοχεύει στη γενικότερη προβολή του χωριού, είναι αφιερωμένο εξ ολοκλήρου σε αυτό αποτυπώνοντας με καταπληκτικές φωτογραφίες, και χρωματικά μοτίβα την ομορφιά του.

Ετοιμάστηκε με μεράκι, αγάπη και διάθεση, αποτυπώνει τοπία και εικόνες από την Κερπινή και δεν πρέπει να λείψει από κανένα σπίτι συγχωριανού και φίλου της Κερπινής.

Η τιμή διάθεσης του καλαίσθητου και γεμάτου ομορφιές ημερολογίου είναι 5 ευρώ για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του Συλλόγου και μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας ή και μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας εδώ, όπου θα φροντίσουμε να φτάσει σε όλους…

Ένα δείγμα της δουλειάς ,σας το παρουσιάζουμε, εξάπτοντας σας το ενδιαφέρον για το υπόλοιπο.

Ευχαριστούμε θερμά όλους για την στήριξη σας σε αυτήν την δύσκολη περίοδο και σας ευ­χό­μα­στε Υγεία, Αγάπη, Οικογενειακή Ευημερία και Αισιοδοξία για το νέο έτος 2017.

 

  Το Δ.Σ. του Συλλόγου

calendar-1 calendar_1

 

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή