ΛΥΚΟΥΡΙΑ:Επιστολή Σ. Κοντογιάννη στο Δασαρχείο

Επιστολή προς τον Δασάρχη Καλαβρύτων έστειλε ο Προεδρος της Τ.Κ. Λυκούριας κ. Σοφοκλής Κοντογιάννης με την οποία ενημερώνει για τις καταστροφές στην τοπική κοινότητα από το πέρασμα της καταιγίδας την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου το απόγευμα και ζητά την άμεση επέμβαση της υπηρεσίας και ενέργειες για την άμεση επαναφορά περιβάλλοντος των πηγών χώρου στην πρότερη της καταστροφής κατάσταση.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Προς: Δασάρχη καλαβρύτων
Θέµα: Καταστροφές στις Πηγές Λάδωνα
Κύριε Δασάρχα,
Γνωρίζοντας το πραγµατικό ενδιαφέρον που επιδεικνύετε στην προστασία του περιβάλλοντος, θα ήθελα να σας ενηµερώσω πως την Παρασκευή στις 7/10/16 και ώρα 20:30 το πέρασµα της καταιγίδας-ανεµοστρόβιλος από την περιοχή της Λυκούριας είχε καταστροφικές συνέπειες. Πιο συγκεκριµένα, στις πηγές του ποταµού Λάδωνα, ξεριζώθηκαν: λεύκες, πλατάνια και καρυδιές κι έπεσαν εντός των πηγών και γύρω από αυτές.
Το Τοπικό Συµβούλιο ζητά από την υπηρεσία σας όπως επισκεφθεί άµεσα τις πηγές και προτείνει τις ενδεδειγµένες ενέργειες για την επαναφορά του περιβάλλοντος των πηγών χώρου στην πρότερη της καταστροφής κατάσταση.
Ευχαριστούµε εκ των προτέρων για τις ενέργειές σας.
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας
Κοντογιάννης Σοφοκλής

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Sending

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

©2015 Kalavrytapress       Όροι χρήσης | Προσωπικά Δεδομένα | Σχετικά με το kalavrytapress.gr

Μέλος του Ομίλου  των εταιριών ΑΧΑΪΚΑ ΜΜΕ ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ FM 94STEREO AE

Designed by: Christos Caberos

Τοπικά Νέα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Log in with your credentials

Forgot your details?