Μαύρο πανό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ από τους τεχνικούς της τηλεόρασης

«Το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις» το μήνυμα των εργαζομένων στα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας

Σε νέα κινητοποίηση, αυτή τη φορά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου, προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας τεχνικοί εργαζόμενοι στα τηλεοπτικά κανάλια.

Τα μέλη της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής άνοιξαν ένα μαύρο πανό στην είσοδο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πανό που είναι παρόμοιο με αυτό που άνοιξαν εργαζόμενοι στα κανάλια στα κάγκελα του Μεγάρου Μαξίμου, αναγράφεται η φράση «το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις».

Οι περίπου 100 συγκεντρωμένοι πέταξαν και φυλλάδια στα οποία υπενθυμίζουν αφενός την δέσμευση του Νίκου Παππά απέναντι στα σωματεία των εργαζομένων στα κανάλια στις 10η Οκτωβρίου όταν έλεγε πως «θα καλέσω τριμερή κυβέρνησης-καναλαρχων-εργαζομένων με στόχο να μην πέσει μαύρο» και αφέτερου την τροπολογία τέσσερις ημέρες αργότερα, την περασμένη Παρασκευή, όταν έφερε στη Βουλή «τροπολογία με σκοπό να πέσει μαύρο σε όλα τα κανάλια σε πέντε μέρες».

Η κινητοποίηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο πεντάωρης στάσης εργασίας της ΕΤΙΤΑ από τις 10 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι προκειμένου:

– Να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας όλων των σήμερα απασχολούμενων τεχνικών τηλεόρασης.
– Να μην γίνουν απολύσεις προσωπικού.
– Να μην προχωρήσει το κλείσιμο των τηλεοπτικών επιχειρήσεων που σήμερα απασχολούνται.
– Να εφαρμοστεί η ισχύουσα Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για τους όρους απασχόλησης και μισθοδοσίας σε όλους τους εργαζόμενους και υπό πρόσληψη τεχνικούς τηλεόρασης.

πηγη protothema

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή