Νάσια: Πρόγραμμα Τριημέρου Αγίου Δημητρίου

Με την παρακάτω ανακοίνωση, ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου των απανταχού Νασιωτών ενημερώνουν για το πρόγραμμα του τριημέρου του Αγίου Δημητρίου στο χωριό.

«Όπως γνωρίζετε φέτος το τριήμερο της 26ης – 28ης Οκτωβρίου 2016  πέφτει Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή με τις δυο πρώτες ημέρες να είναι εργάσιμες. Όμως ακολουθεί και η αργία της Παρασκευής που μαζί με το Σαββατοκύριακο φτιάχνουν άλλο ένα τριήμερο! Είναι λοιπόν  ευκαιρία για όσους μπορούν να επισκεφτούν το χωριό μας, τα Νάσια, να τιμήσουν με την παρουσία τους την μνήμη του Αγίου Δημητρίου, και να περάσουν όμορφα, όλες η κάποιες από αυτές τις ημέρες, παρέα με τους συγχωριανούς,συγγενείς και φίλους!

Το πρόγραμμα λοιπόν του τριημέρου 26ης – 28ης Οκτωβρίου 2016 έχει ως εξής:

1. Τρίτη 25 Οκτωβρίου στις 18.30  θα τελεστεί Μέγας Εσπερινός στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου

2. Τετάρτη 26 Οκτωβρίου το πρωί θα τελεστεί Θεια Λειτουργία μετά αρτοκλασίας. Παρακαλούνται όλοι οι συγχωριανοί και φίλοι που θα βρεθούν στο χωριό μας αυτές τις ημέρες να τιμήσουν τον πολιούχο και προστάτη του χωριού μας, Άγιο Δημήτριο.

3. Μετά την Θεία λειτουργία θα ακολουθήσει συζήτηση με καφεδάκι και τσίπουρο στο παρακείμενο εντευκτήριο, που τώρα διαθέτει και θέρμανση!

4. Για το βράδυ της ίδιας ημέρας είναι όλα ανοικτά! Εφόσον υπάρχει διάθεση και συμμετοχή μπορούμε να οργανωθούμε, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε μια ωραία βραδιά στο μεζεδοπωλείο του χωριού μας. Εάν παρευρεθείτε σας παρακαλώ ενημερώστε μας στα τηλέφωνα μας η στην διεύθυνση

[email protected]

για να γίνουν οι απαραίτητες προμήθειες από το κατάστημα.

Αρκετές φορές τα λιγότερο προγραμματισμένα πράγματα φέρνουν μεγαλύτερες εκπλήξεις επιτυχίας!

Καλή Αντάμωση!

Ο πρόεδρος Γιάννης Γιαννόπουλος

και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου των απανταχού Νασιωτών

phgh: Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή