Νέα Σελίδα στον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ashmakopoyloyneo-neoooooa

Αγαπητά μας μέλη, φίλοι και φίλες του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών, με μεγάλη ικανοποίηση σας ενημερώνουμε ότι περατωθηκαν επιτυχώς οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου.

Μετά από πολύωρη διαδικασία διαλογής των ψηφοδελτίων λόγω της πρωτοφανούς μαζικής προσέλευσης και συμμετοχής του κόσμου είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη μιας νέας εποχής του Συλλόγου μας με νέα σύνθεση του Δ.Σ του με τα αποτελέσματα της κάλπης να έχουν επικυρώσει την επανεκλογή της τέως Προέδρου κας Κατερίνας Ασημακόπουλου και να έχουν αναδείξει τα υπόλοιπα 12 μέλη του Δ.Σ σύμφωνα με την προτίμηση του κόσμου .

Η εκλογική διαδικασία διεξήχθη ομαλά με άριστη συνεργασία όλων των υποψηφίων και συμμετεχόντων.

Ευχαριστούμε θερμά όλους σας, οι οποίοι με τόση θέρμη και αγάπη προσήλθατε και υποστηρίξατε ενεργά το Σύλλογο με τη ψήφο σας. Θερμές ευχαριστίες επίσης θέλουμε να εκφράσουμε σε όλους όσους βοήθησαν όλως εθελοντικά να διεξαχθούν οι εκλογές και ιδίως τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής, τα οποία εργάστηκαν ολονύχτια για τη διεξαγωγή των αποτελεσμάτων.

Εντός των προσεχών ημερών θα ακολουθήσει η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα, ευχόμενοι σε όλους τους επιτυχόντες συγχαρητήρια για την εκλογή τους και καλή δύναμη στο έργο που αναλαμβάνουν με γνώμονα την συνέχιση της επιτυχούς πορείας και την περαιτέρω αναβάθμιση του Συλλόγου μας.

 

panjmkigtr

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή