Ολυμπία Οδός: Στην κυκλοφορία μέχρι τα Χριστούγεννα 12 χιλιόμετρα του οδικού άξονα(video)

Στην κυκλοφορία αναμένεται να δοθούν μέχρι τα Χριστούγεννα 12 χιλιόμετρα του οδικού άξονα από την Αθήνα μέχρι το Ξυλόκαστρο.Μέχρι την άνοιξη αναμένεται να παραδοθούν και τα υπόλοιπα τμήματα που θα αλλάξουν άρδην την διαδρομή Πάτρα-Αθήνα όχι μόνο για τους κατοίκους της Δυτικής Πελοποννήσου, αλλά και για τους κατοίκους και επισκέπτες της Κεφαλονιάς.

25_gu22_7712

Ευχάριστα είναι τα νέα από το… μέτωπο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών, αφού στην κυκλοφορία αναμένεται να δοθούν μέχρι τα Χριστούγεννα 12 χιλιόμετρα του οδικού άξονα από την Αθήνα μέχρι το Ξυλόκαστρο.

Μέχρι την άνοιξη αναμένεται να παραδοθούν και τα υπόλοιπα τμήματα που θα αλλάξουν άρδην την διαδρομή Πάτρα-Αθήνα όχι μόνο για τους κατοίκους της Δυτικής Πελοποννήσου, αλλά και για τους κατοίκους και επισκέπτες της Κεφαλονιάς. Τα πρώτα 20 χιλιόμετρα έχουν ήδη παραδοθεί από την Κόρινθο μέχρι το Κιάτο και τα υπόλοιπα 12 θα τα… χαρούμε μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

Αναμένεται ωστόσο το πιο δύσκολο κομμάτι της διαδρομής, αυτό από το Αίγιο μέχρι την Πάτρα, που σύμφωνα με τον προγραμματισμό των υπευθύνων της κατασκευής της Ολυμπίας Οδού, θα είναι έτοιμο πριν από το Πάσχα του 2017. Υπομονή και η Κεφαλονιά πλησιάζει όλο και περισσότερο, χρονικά, στην Αθήνα.

hqdefault

 

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή