Ο Γιώργος Πατούλης στο Ασυλο Ανιάτων

Το Άσυλο Ανιάτων Πατρών επισκέφθηκε, μετά από πρόσκληση της Διοίκησης, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α και Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης Γεώργιος.Ο Πρόεδρος κ. Τσεκουράς Διονύσιος με τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ξενάγησαν τον κ. Πατούλη στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος οπού είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με περιθαλπόμενους και εργαζόμενους.Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ιδρύματος ,»ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις άριστες υπηρεσίες και έζησε το έργο της Διοικήσεως και των Εργαζόμενων στον τόσο αυτό ευαίσθητο αυτόν χώρο.

Στη συνέχεια στην Αίθουσα Μακαριστού Αρχιμανδρίτη Ιάκωβου Λιαρομμάτη συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου να απονείμει τίτλο τιμής στον κ. Πατούλη Γεώργιο για την πολυποίκιλη προσφορά του στο Ίδρυμα και στους Περιθαλπόμενους του κυρίως μέσω αποστολής φαρμακευτικού Υλικού απο το Κοινωνικό Φαρμακείο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Ο Πρόεδρος είχε την ευκαιρία στο περιθώριο της βράβευσης, να ενημερώσει τον κ. Πατούλη για την Ιστορία του Φιλανθρωπικού Σωματείου αλλά και να επιδόσει έγγραφο με θέματα που απασχολούν το Ίδρυμα. Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε ευχαρίστησε με τη σειρά του το Δ.Σ για την τιμή που του έκανε όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και υποσχέθηκε να συνδράμει με τις δυνάμεις του στην επίλυση των όποιων προβλημάτων. Το Άσυλο Ανιάτων Πατρών δήλωσε χαρακτηριστικά στο πρόσωπο του ,πρέπει να βλέπει ένα φίλο.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα του Ασύλου Ανιάτων Πατρών και να παρακολουθήσουν την βράβευση του κ. Πατούλη ,ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών κα Μαστοράκου Άννα και οι φίλοι και συμπαραστάτες του έργου του Ιδρύματος, ο πρώην Δήμαρχος, η υπεύθυνη Τομέα Δημόσιας Διοίκησης ΝΟΔΕ Αχαϊας κα Γεωργία Ντάτσικα».

phgh dete.gr

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή