Ο Δημήτρης Σταθακόπουλος στο «Ράδιο Γάμμα»

Ο Δημήτρης Σταθακόπουλος μιλάει στην Άντυ Μαγνησαλή για την 85η Σύνοδο Πρυτάνεων που γίνεται στην μαρτυρική πόλη στα Καλάβρυτα

Ο Δ. Σταθακόπουλος συμμετέχει στην 85η Σύνοδο Πρυτάνεων Η καρδιά της πανεπιστημιακής κοινότητας της χώρας χτυπά στα Καλάβρυτα από την Τρίτη μέχρι και την Παρασκευή καθώς επιλέγει να φιλοξενήσει μία από τις πιο κρίσιμες Συνόδους των πρυτάνεων στην οποία θα παραστεί και ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.

Στις εργασίες συμμετέχει και το μέλος του Δ.Σ. της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, ο διδάκτορας του Παντείου Πανεπιστημίου και δικηγόρος στον Άρειο Πάγο κ. Δημήτρης Σταθακόπουλος.

Ο Δημήτρης Σταθακόπουλος , καταγόμενος από τα Καλάβρυτα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, όπου ζει και εργάζεται, αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά που η 85η Σύνοδος Πρυτάνεων που γίνεται στην μαρτυρική πόλη.

Μάλιστα, μιλώντας στο «Ράδιο Γάμμα» και στην εκπομπή της Άντυ Μαγνησαλή έκανε λόγο για μια άρτια διοργάνωση ενώ συνεχάρη και την Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Κυριαζοπούλου για την άψογη φιλοξενία.

«Η συγκεκριμένη Σύνοδος είναι από τις πιο σημαντικές και κρίσιμες ενόψει μάλιστα της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς.

Στη διάρκειά της θα συζητηθούν οι δρομολογούμενες αλλαγές του υπουργείου Παιδείας για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση καθώς επίσης και θέματα χρηματοδότησης των Πανεπιστημίων», τόνισε ο κ. Σταθακόπουλος.

http://www.radiogamma.gr

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή