Ο Λευκός Οίκος παρουσιάζει τα πιο «δυνατά» κλικ από το ταξίδι Ομπάμα στην Ελλάδα

Μία εβδομάδα μετά την αποχώρησή του, ελληνικός και διεθνής Τύπος αφουγκράζεται τον απόηχο και μέρα με τη μέρα βγαίνουν όλο και περισσότερες πληροφορίες από τα παρασκήνια της επίσκεψης

Μπορεί η ιστορική επίσκεψη Ομπάμα να «νέκρωσε» για τρεις ολόκληρες ημέρες την Αθήνα, ωστόσο ο «θόρυβος»  που έκανε ο απερχόμενος αμερικανός πρόεδρος ήταν μεγάλος και με διάρκεια.

Μία εβδομάδα μετά την αποχώρησή του, ελληνικός και διεθνής Τύπος αφουγκράζεται τον απόηχο και μέρα με τη μέρα βγαίνουν όλο και περισσότερες πληροφορίες από τα παρασκήνια της επίσκεψης.

Ο Λευκός Οίκος έδωσε το άλμπουμ του ταξιδιού του Ομπάμα στην Αθήνα στη δημοσιότητα. Τα επόμενα είκοσι μοναδικά φωτογραφικά κλικ θα μείνουν στην Ιστορία. «Στην πρώτη επίσκεψη του στην Ελλάδα, ο πρόεδρος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον ελληνικό λαό, τους πρωτοπόρους της Δημοκρατίας, για την παγκόσμια οικονομία και την ανθεκτικότητα του δημοκρατικού συστήματος διακυβέρνησης», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Λευκός Οίκος.

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή