Πάτρα:Αποστολή Κινέζων στο Επιμελητήριο Αχαΐας

Αποστολή από την Κίνα επισκέφθηκε την Τρίτη 18 Οκτωβρίου το Επιμελητήριο Αχαΐας, η οποία απαρτιζόταν από κορυφαία στελέχη σε σημαίνοντες οργανισμούς της Κίνας, στο Υπουργείο Οικονομίας στην Κινεζική πρεσβεία στην Αθήνα καθώς και από εκπρόσωπο του ελληνοκινεζικού επιμελητηρίου.

Ο σκοπός της συνάντησης, η οποία έγινε με τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Αχαΐας  Πλάτωνα Μαρλαφέκα, στελέχη του Επιμελητηρίου Αχαςιας,καθώς και κάποιες εταιρείες οι οποίες ενδιαφέρονται για την κινεζική αγορά,  ήταν η δυνατότητα εξαγωγών προς την Κίνα καθώς και εκθέσεις στις οποίες θα μπορούσαν οι αχαιοί επιχειρηματίες να συμμετάσχουν προκειμένου να προβάλλουν τα προϊόντα στην κινεζική αγορά.

Μέρος της συζήτησης ήταν επίσης οι επενδυτικές δυνατότητες που παρέχονται στο λιμένα Πατρών ως κύριας πύλης εξόδου προς τη Δύση.Η Κινεζική αποστολή συζήτησε εκτενώς τα προβλήματα κλοπής πνευματικών δικαιωμάτων, κλοπή σημάτων ελληνικών προϊόντων που κάνουν εξαγωγές στην Κίνα και τονίστηκε η ανάγκη αμοιβαίας συνεργασίας προς την πάταξη αυτών των φαινομένων και την καταστολή τους με αυστηρούς ελέγχους από τις αρμόδιες αρχές.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Πλάτων Μαρλαφέκας τόνισε μεταξύ άλλων, ότι και ο προερχόμενος από την Κίνα τουρισμός ενδιαφέρει ιδιαίτερα την Αχαΐα, η οποία θα μπορούσε να είναι πόλος έλξης των Κινέζων που αναζητούν τουρισμό υψηλού επιπέδου σχετικό με ιστορία πολιτισμό και κουλτούρα.
Όλες οι πλευρές συμφώνησαν να ενδυναμώσουν τις σχέσεις και να είναι σε άμεση συνεργασία τόσο για την πάταξη των φαινομένων κλοπής πνευματικών δικαιωμάτων όσο και για την  αύξηση των εξαγωγών προς την Κίνα και την αξιολόγηση επενδυτικών δυνατοτήτων στην Αχαΐα.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Sending

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

©2015 Kalavrytapress       Όροι χρήσης | Προσωπικά Δεδομένα | Σχετικά με το kalavrytapress.gr

Μέλος του Ομίλου  των εταιριών ΑΧΑΪΚΑ ΜΜΕ ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ FM 94STEREO AE

Designed by: Christos Caberos

Τοπικά Νέα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Log in with your credentials

Forgot your details?