Παπαθεοδώρου (ΠΑΣΟΚ): Καταθέτει επίκαιρη ερώτηση για την επικοινωνία Καμμένου με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη.

Επίκαιρη ερώτηση καταθέτει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρος Παπαθεοδώρου για την επικοινωνία Καμμένου με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη.

«Η επικοινωνία του κ. Καμμένου με ισοβίτη κρατούμενο στις φυλακές, καθώς και η αντιθεσμική του παρέμβαση στη Δικαιοσύνη δεν δείχνουν μόνο την παρακμή της Κυβέρνησης αλλά και τις επικίνδυνες για τη Δημοκρατία και τη λειτουργία των θεσμών αντιδράσεις και συγκαλύψεις αυτής της Κυβέρνησης, η οποία δε διστάζει να χρησιμοποιήσει τα κρατικά αξιώματα για ίδιον όφελος» τονίζει ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Μάλιστα σημειώνει ότι «ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας είναι κάθε μέρα και περισσότερο εκτεθειμένος από τη συμπεριφορά του Υπουργού του κ. Πάνου Καμμένου».

Οπως προαναγγέλλει τη Δευτέρα θα καταθέσει επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή «για τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις του κ. Καμμένου στο χώρο της Δικαιοσύνης, τις οποίες ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κοντονής δεν έχει βρει ακόμα τον χρόνο να καταδικάσει».

«Πρόκειται για Κυβέρνηση που καταχράται την εξουσία, λεηλατεί τους θεσμούς και καταρρακώνει το κύρος τους» καταλήγει ο Θ. Παπαθεοδώρου.

 

Πηγή:  iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή