ΠΑΤΡΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ:Εκτροπές κυκλοφορίας στο ύψος της Αιγιάλειας-ΕΩΣ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Στα πλαίσια εργασιών εκσκαφής για την κατασκευή δικτύου αγωγού αποχέτευσης ακαθάρτων και προς διευκόλυνση κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων αποφασίστηκε η μερική κατάληψη οδοστρώματος επί της Π. Ε. Ο. Κορίνθου-Πατρών από χ/θ 77+065 έως και 77+105 (40 μέτρα), μέχρι και τις 27 του ιδίου μήνα.

Αναλυτικά:

«Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο. H κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται για κάθε ρεύμα πορείας, εναλλάξ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα με τη χρήση φορητών σηματοδοτών.

Από τον υπεύθυνο εργολάβο θα τοποθετηθεί η κατάλληλη εγκεκριμένη σήμανση και θα υπάρχει ανθρώπινο δυναμικό με σημαία, για διευκόλυνση της κυκλοφορίας. Από το Τ.Τ Αιγίου θα ληφθούν τα ανάλογα μέτρα τροχαίας. Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοσθούν και θα διαρκέσουν έως την 27-10-2016.»

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή