ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ.

Την σκακιστική ανάπτυξη που παρουσιάζεται συνεχώς στα Καλάβρυτα, την πιστοποιούν τόσο το πλήθος των παιδιών (56 τον αριθμό) που παρακολουθούν φέτος (κάθε Τετάρτη) τα σχετικά μαθήματα, όσο και οι εκτιμήσεις του καταξιωμένου Προπονητή ζατρικίου κ. Νικολάου Νικολακόπουλου. Τα αποτελέσματα (σε αγωνιστικό-πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο) είναι ήδη γνωστά. Αναμένεται η εξέλιξη αυτή να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, γιατί πάντα η (κάθε) συστηματική και οργανωμένη προσπάθεια, αποδίδει καρπούς.

Χάρις και στις προσπάθειες (20 χρόνια τώρα) του Σκακιστικού-Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) και όσων τον στήριξαν με κάθε τρόπο όλα αυτά τα χρόνια,  τα Ηρωικά και Μαρτυρικά Καλάβρυτα έχουν να επιδείξουν θαυμαστή σκακιστική δραστηριότητα.
Με το ενδιαφέρον των πολιτών-της κοινωνίας-των αρχών και φορέων, υπάρχουν ακόμη μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και προόδου στα σκακιστικά δρώμενα ολόκληρης της επαρχίας Καλαβρύτων.
Εμφάνιση Νικολακόπουλος.jpg

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή