ΠΛΑΝΗΤΕΡΟΥ: Οι απόδημοι Πλανητεριώτες καλούν σε συνεργασία για την ανάπτυξη του τόπου τους

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΩΝ

                   ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΕΡΟ

Σε συνέχεια της από 30/10 επιστολής του Α.ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ( Εκπρόσωπου Τ. Κ.Πλανητέρου, Αντιπροέδρου της ΕΝΩΣΗΣ ΜΥΛΩΝ ΥΔΡΟΤΡΙΒΩΝ, μέλους του ΣΥΛΛΟΓΟΥ), το Δ.Σ του συλλόγου μας με την συνεδρίαση της 7/11/2017 αποφάσισε τα ακόλουθα :

  • Συμμεριζόμαστε και κατανοούμε την αγωνία και τις ανησυχίες του Προέδρου του χωριού μας
  • Είμαστε ΑΡΩΓΟΙ και ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ στις προσπάθειες που γίνονται τόσο από τον Πρόεδρο του χωριού μας όσο και από την Διαχειριστική Επιτροπή της ΕΝΩΣΗΣ ΜΥΛΩΝ ΥΔΡΟΤΡΙΒΩΝ και ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΩΝ για την ανάπτυξη του τόπου και την καλυτέρευση της ζωής των χωριανών μας.
  • Συμφωνούμε απόλυτα με το περιεχόμενο της επιστολής του Προέδρου και απαντάμε  ότι ΝΑΙ θέλουμε τόσο εμείς όσο και η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του συλλόγου μας να πραγματοποιηθούν όσα αναφέρονται σε αυτήν και οτιδήποτε άλλο είναι καλόγια το κοινό συμφέρον.
  • Καλούμε τον ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ,την ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΑΙΓΙΟΥ,τις ΔΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ και κάθε άλλη υπηρεσία να είναι αρωγοί και συμπαραστάτες σε αναπτυξιακές προσπάθειες. Να βρίσκουν λύσεις σε τυχόν ζητήματα που προκύπτουν και όχι να εμποδίζουν, έτσι ώστε να ξεκινούν, να συνεχίζονται και να τελειώνουν έργα ανάπτυξης που είναι ωφέλιμα για τον τόπο, όπως π.χ. είναι η αναπαλαίωση-ανακατασκευή-επισκευή των κτισμάτων του 1860 ( μύλος,φούρνος,φυσικό ψυγείο,λαλέουσα),καθώς και ο εκσυγχρονισμός των υπολοίπων κτισμάτων του ιχθυοτροφείου της ΕΝΩΣΗΣ.Το ίδιο ισχύει και για όσα άλλα αναφέρονται στην επιστολή του Προέδρου.
  • Καλούμε επίσης όσους έχουν άλλη άποψη να την εκθέτουν στα δικά μας αρμόδια όργανα ( Γενικές Συνελεύσεις ).Αν πείθουν να γίνουν αποδεκτές οι απόψεις τους και τεθούν σε εφαρμογή , διαφορετικά θα πρέπει να σεβαστούν την πλειοψηφία και να βοηθήσουν και αυτοί στην κοινή προσπάθεια.
  • Είμαστε αντίθετοι και αποδοκιμάζουμε ενέργειες που εμποδίζουν με οποιοδήποτε τρόπο την υλοποίηση της θέλησης και των αποφάσεων της συντριπτικής πλειοψηφίας των συγχωριανών στις Γενικές Συνελεύσεις.
  • Ο Σύλλογος μας πάντα επιδιώκει την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ , ΣΥΜΠΝΟΙΑ ,ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ , ΟΜΟΝΟΙΑ και την ΑΓΑΠΗ των συγχωριανών.Οι διαφορετικές απόψεις πρέπει να ακούγονται με προσοχή και σεβασμό γιατί χρησιμεύουν στη διαμόρφωση καλύτερων αποφάσεων , αλλά οι αποφάσεις της πλειοψηφίας πρέπει να είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΕΒΑΣΤΕΣ από όλους ,να υλοποιούνται από τους αρμοδίους και να στηρίζονται από ΟΛΟΥΣ.
  • Συνεπώς ,συμφωνούμε και υποστηρίζουμε όσα αναφέρονται στην επιστολή του Προέδρου του χωριού μας.

Συμπαραστεκόμαστε στις προσπάθειες και καλούμε τόσο τις υπηρεσίες όσο και τους συγχωριανούς να κάνουν το ίδιο για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΠΡΟΟΔΟ του ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

Για το Δ.Σ,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δ.ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ                                          ΣΤ.ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Η επιστολή του κ. Απόστολου Παπαϊωάννου.( Εκπρόσωπου Τ. Ε. Πλανητέρου, Αντιπροέδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΜΥΛΩΝ ΥΔΡΟΤΡΙΒΩΝ, του ΣΥΛΛΟΓΟΥ)

 

 

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή