Προβολή τηλεοπτικού κοινωνικού μηνύματος για το κακόβουλο λογισμικό που προσβάλλει φορητές συσκευές (mobilemalware)

« Προβολή τηλεοπτικού κοινωνικού μηνύματος για το κακόβουλο λογισμικό που προσβάλλει φορητές συσκευές (mobilemalware)».

ΣΧΕΤ:    Η υπ΄αριθμ. 259 από 31.10.2016,Απόφαση του Ε.Σ.Ρ.

 

  • Σας ενημερώνουμε ότι μετά από  αίτημα του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ) με την ανωτέρω σχετική Απόφαση (επισυνάπτεται), ενέκρινε προβολή μετάδοσης από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της Χώρας, ενός τηλεοπτικού κοινωνικού μηνύματος, σχετικά με κακόβουλο λογισμικό που προσβάλλει φορητές συσκευές (mobilemalware), για το χρονικό διάστημα από 05-11-2016 έως και 05-02-2017.
  • Το συγκεκριμένο τηλεοπτικό spot, δημιουργήθηκε από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο εκστρατείας που υλοποιεί με σκοπό την πρόληψη και ενημέρωση των πολιτών, για το κακόβουλο λογισμικό που προσβάλλει φορητές συσκευές.
  • Κατόπιν τούτου, παρακαλούμενα συμβάλλετε στη γενικότερη προσπάθεια για τη σωστή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, προβάλλοντας το τηλεοπτικό spot, αν είναι δυνατόν, σε ζώνες αυξημένης θεαματικότητας.
  • Τα τηλεοπτικό spot είναι διαθέσιμα για μεταφόρτωση:

 

 

  • Σε περίπτωση οποιουδήποτε τεχνικού θέματος μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο μας στα τηλ.213-1520505 και 213-1520605.
  • Το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και τα Γραφεία Ενημέρωσης Δημοσιογράφων των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων της Χώρας, παρακαλούνται να ενημερώσουν τους τηλεοπτικούς σταθμούς, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ευθύνης τους, διαβιβάζοντας άμεσα το παρόν έγγραφο, μαζί με τη συνημμένη απόφαση του Ε.Σ.Ρ.
  • Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής παρακαλούνται για την ενημέρωση τους.

 

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ

– Η259 από 31.10.2016 Απόφαση του Ε.Σ.Ρ.

-Ο-

ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Λουκάς Β. Κρίκος
 Αστυνομικός Διευθυντής

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή