Σπύρος Χαριτάτος: Ένας «Ανειδίκευτος Εργάτης» στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων (VIDEO)

Ο Αιγιώτης δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος, μέσα από την εκπομπή του «Ανειδίκευτος Εργάτης» που προβάλλεται στην συχνότητα του Alpha, πηγαίνει όπου υπάρχει μεροκάματο και συναντά την καθημερινότητα, τις προκλήσεις και τις πραγματικές συνθήκες επαγγελμάτων της διπλανής πόρτας.

Ο «Ανειδίκευτος Εργάτης» έκανε πρόσφατα στάση και στα μέρη μας και συγκεκριμένα στο Χιονοδρομικό Κέντρο των Καλαβρύτων και μας χάρισε ένα απολαυστικό διπλό επεισόδιο που προβλήθηκε σε δύο μέρη το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου.

Από τις 03:50 τα ξημερώματα ρίχνεται στη μάχη της επιβίωσης δίπλα σε νέα παιδιά, τα οποία έχουν κάνει το χόμπι τους επάγγελμα, κάτω από παγωμένες θερμοκρασίες. Αναλαμβάνει διάφορες εργασίες που έχουν να κάνουν με τη φροντίδα του Χιονοδρομικού Κέντρου όπως να στρώνει πίστες, να μεταφέρει το χιόνι όπου χρειάζεται, να σπάει τον πάγο από τις ξύλινες κολώνες, να ανεβαίνει στον πυλώνα για να αλλάξει μία ασφάλεια στα 10 μέτρα, σε υψόμετρο 2.340μ. και πολλά άλλα.

Παρακολουθήστε στα δύο βίντεο που ακολουθούν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και ο Σπύρος μαζί τους σε μια δουλειά που θέλει γερές αντοχές, πόσο μάλλον όταν ο αέρας «ξυρίζει» και η θερμοκρασία μπορεί να αγγίζει και τους -20 βαθμούς Κελσίου!

 πηγη: patrasevents.gr

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή