Στάση εργασίας από τους Νοσοκομειακούς Γιατρούς Αχαΐας

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στις 12.30μμ στην 6η ΥΠΕ, στα πλαίσια της Πανελλαδικής Κινητοποίησης της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), η ΕΙΝΑ καλεί τους γιατρούς μέλη της και ιδιαίτερα όσους βρίσκονται σε θητεία επικουρικού, σε παράσταση διαμαρτυρίας για τη μη ανανέωση των συμβάσεων των επικουρικών που έληξε η σύμβασή τους από 30/9/16.

Κανένας γιατρός χωρίς δουλειά σε ένα σύστημα που διογκώνεται η επισφάλεια και οι συμβασιούχοι γιατροί υπηρετούν σε θέσεις που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Αντιπαλεύουμε το «μοίρασμα» της ανεργίας και απαιτούμε να μείνουν στη θέση τους όσοι υπηρετούν τώρα και όσοι προσληφθούν στο μέλλον μέχρι οι θέσεις αυτές να καλυφθούν μετά από κανονική προκήρυξη.

Μαζικές προσλήψεις μονίμων γιατρών και εργαζομένων στο ΕΣΥ για να διασωθεί το σύστημα και να ανακοπεί η ιατρική μετανάστευση.

Αξιοπρέπεια για όλους.

Δημόσια και Δωρεάν Υγεία για όλο το λαό.

Κηρύσσουμε 3ωρη Στάση Εργασίας από 12.00 ως 15.00 τη Δευτέρα 14/11/16.

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή