Στον Υφυπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης κ. Στέργιο Πιτσιόρλα, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, συνοδευόμενος από το Βοηθό Δημάρχου κ. Νίκο Μαγκαφά και το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σπύρο Σοκορέλη, επισκέφθηκαν τον Υφυπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης κ. Στέργιο Πιτσιόρλα και συζήτησαν μαζί του το θέμα της χρηματοδότησης των έργων εκσυγχρονισμού, βελτίωσης και ανάπτυξης του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, παρέδωσε στον Υφυπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης, φάκελο όπου αναφέρεται στο Master Plan και τις μελέτες που έχουν συνταχθεί και ζήτησε να εξετάσει τη δυνατότητα ένταξής τους σε κάποιο ευρωπαϊκό (ΣΕΣ 2014 – 2020, ΣΔΙΤ και άλλα) ή και εθνικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Με τον Υφυπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης κ. Πιτσιόρλα, συζήτησαν επίσης, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και οι δημοτικοί σύμβουλοι και ευρύτερα θέματα υποστήριξης και ενίσχυσης από το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης, βασικών αναπτυξιακών έργων και δράσεων του Δήμου μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή