Στον Υφυπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης κ. Στέργιο Πιτσιόρλα, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, συνοδευόμενος από το Βοηθό Δημάρχου κ. Νίκο Μαγκαφά και το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σπύρο Σοκορέλη, επισκέφθηκαν τον Υφυπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης κ. Στέργιο Πιτσιόρλα και συζήτησαν μαζί του το θέμα της χρηματοδότησης των έργων εκσυγχρονισμού, βελτίωσης και ανάπτυξης του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, παρέδωσε στον Υφυπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης, φάκελο όπου αναφέρεται στο Master Plan και τις μελέτες που έχουν συνταχθεί και ζήτησε να εξετάσει τη δυνατότητα ένταξής τους σε κάποιο ευρωπαϊκό (ΣΕΣ 2014 – 2020, ΣΔΙΤ και άλλα) ή και εθνικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Με τον Υφυπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης κ. Πιτσιόρλα, συζήτησαν επίσης, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και οι δημοτικοί σύμβουλοι και ευρύτερα θέματα υποστήριξης και ενίσχυσης από το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης, βασικών αναπτυξιακών έργων και δράσεων του Δήμου μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Sending

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

©2015 Kalavrytapress       Όροι χρήσης | Προσωπικά Δεδομένα | Σχετικά με το kalavrytapress.gr

Μέλος του Ομίλου  των εταιριών ΑΧΑΪΚΑ ΜΜΕ ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ FM 94STEREO AE

Designed by: Christos Caberos

Τοπικά Νέα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Log in with your credentials

Forgot your details?