Στο ίδιο τραπέζι Αλαφούζος-Γιαννακόπουλος!

Την επόμενη εβδομάδα, ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα συναντηθούν για να θέσουν επί τάπητος όλα τα σημαντικά ζητήματα για την μεταβίβαση των μετοχών στο «PAO FOUNDATION»!

Οι επαφές για την επόμενη ημέρα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός κορυφώνονται! Την επόμενη εβδομάδα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος και ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα συναντηθούν για να συζητήσουν(πρώτη φορά δια ζώσης) όλα όσα αφορούν τον τρόπο που το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών θα περάσει από τον «mr. ΣΚΑΪ» στον υπό δημιουργία οργανισμό που ηγείται ο Γιαννακόπουλος, το «PAO FOUNDATION»!

Φυσικά το πιο σημαντικό θέμα στον διάλογο των δύο ανδρών θα είναι τα χρέη της εταιρίας και το ποσό που είναι διατεθειμένος να αναλάβει ο Αλαφούζος, γυρίζοντας σελίδα και αποχορώντας μετά από πέντε χρόνια!

Από το αν θα βρεθεί χρυσή τομή σε αυτό το κομμάτι θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό η κατάληξη των συζητήσεων, όπως εξάλλου τόνισε και στην δήλωση του ο Γιαννακόπουλος. Οποιαδήποτε πρόβλεψη τούτη την στιγμή μοιάζει και είναι παρακινδυνευμένη, καθώς ουδείς γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των «πράσινων» οφειλών αλλά και τις διαθέσεις του Αλαφούζου.

Δεδομένα θα βάλει το χέρι στην τσέπη για τελευταία φορά αλλά ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιο βαθμό…
Πηγή:www.gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή