Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος,

Σε ειδική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, που θα πραγματοποιηθεί στη Βιβλιοθήκη του σχολικού συγκροτήματος «Ευσέβιος Κηπουργός» την 1η Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00 με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: Περί ψήφισης του προϋπολογισμού του Δ.Μ.Κ.Ο οικονομικού έτους 2017.

Θα ακολοθθήσει  συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, που θα πραγματοποιηθείστον ίδιο χώρο και ώρα 19.00με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ενημέρωση του Δ.Σ. επί διαφόρων τρεχόντων θεμάτων του Δ.Μ.Κ.Ο

2. Περί της προσφοράς-δωρεάς της ΑμΚΕ «Αιγέας» προς το ΔΜΚΟ, που αφορά την τοποθέτηση τεσσάρων (4) αντλιών θερμότητας για την παραγωγή θέρμανσης-ψύξης με στόχο τη διασφάλιση ελεγχόμενων και σταθερών συνθηκών θερμοκρασίας στους εκθεσιακούς και αρχειακούς χώρους του ΔΜΚΟ.

3. Περί της έγκρισης της μουσειολογικής – μουσειογραφικής μελέτης μερικής επανέκθεσης (σημειακών παρεμβάσεων) στη μόνιμη έκθεση του ΔΜΚΟ.

4. Περί της αναγκαιότητας και περί του τρόπου εκτέλεσης του έργου (Εφαρμογή μουσειογραφικής μελέτης).

5. Περί του Προσωπικού του ΔΜΚΟ.

6. Περί της δημιουργίας banner προβολής του ΔΜΚΟ.

7. Περί της επιστολής των εκδόσεων «Μίλητος»

8. Διάφορα

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ Χρίστος Φωτεινόπουλος

Τακτικά Μέλη

Χαλμούκης Θεόδωρος

Αντιπρόεδρος Καρύδη Μαρία

Παναγόπουλος Θεοδόσης

Σαρδελιάνος Φίλιππος

Αναπληρωματικά Μέλη

Σπανός Βασίλειος

Μπίρμπας Αλέξιος

Χάμψα Ελένη

Παπαναγιώτου Ευτυχία

Παπαγεωργίου Θεοφάνης

banner_kalavrytacitypass_3

 

Π Ρ Ο ΢ Κ Λ Η ΢ Η Προς:

Όπως ο πίνακας Αποδεκτών

Σας προσκαλούμε σε ειδική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, που θα πραγματοποιηθεί στη Βιβλιοθήκη του σχολικού συγκροτήματος «Ευσέβιος Κηπουργός» την 1η Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00 με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: Περί ψήφιςησ του προϋπολογιςμού του Δ.Μ.Κ.Ο οικονομικού έτουσ 2017.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ

Χρίστος Φωτεινόπουλος

Τακτικά Μέλη

Χαλμούκης Θεόδωρος Αντιπρόεδρος Καρύδη Μαρία Παναγόπουλος Θεοδόσης Σαρδελιάνος Φίλιππος Αναπληρωματικά Μέλη Σπανός Βασίλειος Μπίρμπας Αλέξιος Χάμψα Ελένη Παπαναγιώτου Ευτυχία Παπαγεωργίου Θεοφάνης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:  κ. Δήμαρχο Καλαβρύτων,

παρακαλούμενο να παραστεί στη συνεδρίαση.  -κ. Μαγκαφά Νικόλαο, Πρόεδρο Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Καλαβρύτων  -Τοπικά Μ.Μ.Ε.

 

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Sending

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

©2015 Kalavrytapress       Όροι χρήσης | Προσωπικά Δεδομένα | Σχετικά με το kalavrytapress.gr

Μέλος του Ομίλου  των εταιριών ΑΧΑΪΚΑ ΜΜΕ ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ FM 94STEREO AE

Designed by: Christos Caberos

Τοπικά Νέα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Log in with your credentials

Forgot your details?