Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου οι αιτήσεις στα ΚΕΠ για το επίδομα που ανέρχεται ως 600 ευρώ έτους 2016.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΡΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ 600 ΕΥΡΩ – ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ!

Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου οι αιτήσεις στα ΚΕΠ για το επίδομα που ανέρχεται ως 600 ευρώ για την ενίσχυση οικογενειών ορεινών και μειονεκτικών περιοχών έτους 2016.

Όπως αναφέρει το «agronews.gr» σε Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας και αναπληρωτή Οικονομικών έχουν ήδη καθοριστεί η διαδικασία και τα δικαιολογητικά για το επίδομα εισοδηματικής ενίσχυσης οικογενειών ορεινών και μειονεκτικών περιοχών, σύμφωνα με την Οδηγία 85/148/ΕΟΚ.
Οι δικαιούχοι
Δικαιούχοι της εισοδηματικής ενίσχυσης είναι οικογένειες Ελλήνων υπηκόων και υπηκόων κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένων και των μονογονεϊκών, των οποίων τα μέλη κατοικούν μόνιμα σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές, όπως αυτές ορίζονται από την Οδηγία 85/148/ΕΟΚ.
Ως «οικογένεια» θεωρούνται: οι σύζυγοι μόνο ή και με τέκνα ( ανήλικα ή ενήλικα) που βαρύνουν φορολογικά το δικαιούχο-αρχηγό οικογέ…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή