Το νέο Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού

Μετά την αναβολή της 7ης Νοεμβρίου 2015 λόγω έλλειψης απαρτίας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου και οι προβλεπόμενες Αρχαιρεσίες. Από την εκλογική διαδικασία αναδείχτηκαν τα μέλη που θα απαρτίσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την εξελεγκτική επιτροπή. Η συγκρότηση σε σώμα έγινε κατά την πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. με την εξής σύνθεση: Πρόεδρος Γεώργιος Χριστοδούλου Αντιπρόεδρος Νικόλαος Μιχαλόπουλος Γ. Γραμματέας Ευτυχία Παπαναγιώτου Ταμίας Νικόλαος Τερζής Απλό μέλος Αντώνιος Μιχαλόπουλος Απλό μέλος Βασίλειος Παπαγεωργίου Απλό μέλος Μιχάλης Καλούτσης   Εξελεγκτική επιτροπή: Παρασκευή Κυριακίδου, Γεωργία Παλληκάρη, Ευαγγελία Ρεστέμη.

phgh.kalavrytanet.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Sending

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

©2015 Kalavrytapress       Όροι χρήσης | Προσωπικά Δεδομένα | Σχετικά με το kalavrytapress.gr

Μέλος του Ομίλου  των εταιριών ΑΧΑΪΚΑ ΜΜΕ ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ FM 94STEREO AE

Designed by: Christos Caberos

Τοπικά Νέα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Log in with your credentials

Forgot your details?