Τώρα έπρεπε να φορτωθεί κι αυτό στις πλάτες των Καλαβρυτινών ;

Άρχισαν να καταφθάνουν σε Καλαβρυτινές οικογένειες τα ραβασάκια που αφορούν την εξόφληση οφειλής η οποία αντιστοιχεί στην δαπάνη σύνδεσης και κατασκευής εξ διακλαδώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Οι οφειλές πρέπει να αποπληρωθούν σε δυο μόλις δόσεις, μια τέλος Νοεμβρίου και μια τέλος Δεκεμβρίου.

kalavrita1

Πρέπει δηλαδή ταυτόχρονα με άλλα παγίως προγραμματισμένα ραβασάκια που πληρώνονται στο τέλος κάθε έτους, όπως ΕΝΦΙΑ,ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ,ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΥΣΙΜΑ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΉΡΙΑκ.λ.π να βρουν τρόπο οι ”λαβωμένες” οικογένειες να πληρώσουν και αυτό το κόστος. Αναρωτιέται κανείς αν αυτό θα μπορούσε να έχει προγραμματιστεί για διαφορετική χρονική στιγμή, ίσως νωρίτερα και να περιλαμβάνει περισσότερες δόσεις, ώστε να έχει ήδη αποπληρωθεί και να μείνουν στα σπίτια λίγα χρήματα για να ζεσταθούν και να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με αξιοπρέπεια.

Το δημοτικό συμβούλιο Καλαβρύτων πρέπει να επανεξετάσει το θέμα από την αρχή και τουλάχιστον να καταλήξει σε περισσότερες ως πολύ περισσότερες δόσεις, γιατί η ευθύνη της καθυστέρησης δεν οφείλεται στον καταναλωτή, αλλά στους υπευθύνους του σχεδιασμού.

Παπαδόπουλος Θεόδωρος

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή